Face to Face

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο BN Sports: «Με τον Ολυμπιακό έχω ζήσει αξεπέραστες στιγμές - Η στήριξη των φιλάθλων μας κάνει να δουλεύουμε ακόμα πιο πολύ»

Η Νικόλ Ελευθεριάδου στο BN Sports: «Με τον Ολυμπιακό έχω ζήσει αξεπέραστες στιγμές - Η στήριξη των φιλάθλων μας κάνει να δουλεύουμε ακόμα πιο πολύ»
Στον απόηχο της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας και μέσα σε κλίμα πανηγυρισμών, η Νικόλ Ελευθεριάδου μίλησε στο BN Sports για την φετινή χρονιά, αλλά και την γενικότερη παρουσία της στον Ολυμπιακό!
Συνέντευξη στον Αντώνη Νιανιά

Μόλις 24ων ετών και έχει κατορθώσει να κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα και τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Η κορυφαία διεθνής περιεφεριακός, Νικόλ Ελευθεριάδου, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών του  γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης των Πειραιωτών. Από το ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, στην Λάρισα, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την ονειρική σεζόν που διανύει με την αγαπημένη της ομάδα.

«Είναι το τρίτο ουσιαστικά τρόπαιο για αυτή την χρονιά, έχουμε κατακτήσει την Ευρώπη, το Σούπερ Καπ και τώρα το κύπελλο. Κάθε χρόνο θέτουμε πολλούς στόχους στην αρχή της σεζόν και μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένες που προχωράμε με αυτό τον ρυθμό. Μένει το πρωτάθλημα και νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και γι' αυτό.

Με τον Ολυμπιακό έχουμε ζήσει απίστευτες και αξεπέραστες στιγμές, δίνουμε κάθε μέρα το 100% για τον σύλλογο. Μαζί μας και οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο πλευρό μας. Με την στήριξη και την ενέργεια που μας μεταδίδουν μας κάνουν να δουλεύουμε πιο πολύ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0