Face to Face

Ο Λούκας Ρανγκέλ στο BN Sports: «Θα παλεύουμε πάντα με το αίμα μας για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή!» (video)

Ο Λούκας Ρανγκέλ στο BN Sports: «Θα παλεύουμε πάντα με το αίμα μας για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή!» (video)

Το BN Sports μίλησε με τον Λούκας Ρανγκέλ για την ιστορική πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Challenge Cup και τους στόχους της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Συνέντευξη στην Ξανθίππη Δασκαλάκη

Μια ιστορική πρόκριση πήρε ο Παναθηναϊκός, αποκλείοντας την Τερουέλ από την συνέχεια του Challenge Cup. Με αυτόν τον τρόπο οι «πράσινοι» πέταξαν για το final four της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στο οποίο θα συμμετάσχουν ξανά έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια!


Το BN Sports επικοινώνησε με τον Λούκας Ρανγκέλ, προκειμένου να φέρει στο φως τα έντονα αυτά συναισθήματα από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές! Ο κεντρικός του «τριφυλλιού» μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του, ενώ έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Ποια είναι τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου για την πρόκριση;

«Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Έχουν περάσει 13 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε σε final four οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Πάντα κοιτάμε να φτάσουμε στην κορυφή».

Ποιο ήταν το δυσκολότερο χαρακτηριστικό στο παιχνίδι της Τερουέλ που αντιμετώπισες εσύ και η ομάδα σου στους δύο αγώνες;

«Στο πρώτο παιχνίδι σερβίραμε πολύ καλά και καταφέραμε να τους ελέγξουμε εύκολα. Τώρα στο δεύτερο ματς ο αντίπαλος κεντρικός ήταν σε μια πολύ καλή ημέρα και μας δυσκόλεψε ωστόσο η εμπειρία μας και λίγο η τύχη, μας έστειλαν τελικά στο final four».

Πόσο σημαντική είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από 11 χρόνια;

«Όπως απάντησα και πριν, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια φέρνουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, από εκεί δηλαδή που ποτέ δεν έπρεπε να φύγει. Η ευρωπαϊκή πρόκριση είναι ένα βήμα προς αυτήν».

rangel.jpg

Επόμενο εμπόδιο είναι η Χάλκμπανκ. Ποιο είναι το πλάνο της ομάδας για το παιχνίδι στην Τουρκία;

«Όπως πάντα η φιλοσοφία μας είναι να μπαίνουμε στο ματς χωρίς πίεση και να παίζουμε με πάθος. Είμαστε όλοι μαχητές και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε μια μάχη στα ίσα».

Ποιος είναι ο βασικός στόχος της ομάδας για φέτος; Το πρωτάθλημα, το Κύπελλο ή το Challenge Cup και γιατί;

«Στόχος ενός μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός είναι να παραμένει πάντα στην κορυφή και θα παλέψουμε για όλες τις διοργανώσεις για να τις κερδίσουμε και μέχρι στιγμής έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα».

Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους οπαδούς;

«Θα αφήσω ένα μήνυμα που το ξέρουν ήδη… Θα παλεύουμε με το αίμα μας μέχρι και τον τελευταίο πόντο σε κάθε παιχνίδι και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει – στην κορυφή!».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0