Face to Face

Ο Γεράσιμος Μήτογλου στο BN Sports: «Ήθελα πολύ αυτό το πρώτο γκολ!» - Τι σχολιάζει για την αποβολή του

Ο Γεράσιμος Μήτογλου στο BN Sports: «Ήθελα πολύ αυτό το πρώτο γκολ!» - Τι σχολιάζει για την αποβολή του
Ο Γεράσιμος Μήτογλου παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports και τον Φάνη Τσοκανά έξω από το ΟΑΚΑμετά την νίκη της ΑΕΚ με 2-1 επί του Άρη, όπου στάθηκε στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης», τη στήριξη από τον κόσμο και τον προπονητή του, ενώ μίλησε και για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε!
Παρά την κούραση και την ένταση της αναμέτρησης, ο Γεράσιμος Μήτογλου, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην επικράτηση της ΑΕΚ με 2-1 επί του Άρη (31/10) και ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ για την «Ένωση» στο 15ο λεπτό, στάθηκε για λίγο έξω από το ΟΑΚΑ και παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports και τον Φάνη Τσοκανά.
 
-Σχετικά με το «κιτρινόμαυρο» ντέρμπι:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, πού παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ωστόσο, τους είχαμε μελετήσει και πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά για να έρθει η νίκη».
 
-Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ:
«Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, το πίστευα και εν τέλει, μου βγήκε! Από εκεί και πέρα, το σημαντικό δεν είναι ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά το να παίρνει η ομάδα τους τρεις βαθμούς, κάτι το οποίο έγινε και είμαι περισσότερο χαρούμενος για αυτό».
 
-Για τη στήριξη του κόσμου:
«Ήταν φανταστικό. Ο κόσμος μας έδινε πάρα πολύ κίνητρο και πιστεύω πως κι εμείς με την απόδοση μας γίναμε ένα μαζί του και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια».
 
-Για την εμπιστοσύνη από την ημέρα έλευσης του Αργύρη Γιαννίκη:
«Μου δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο και προσπαθώ να βγάλω ασπροπρόσωπο, τόσο τον προπονητή μου, όσο και τους ανθρώπους της ΑΕΚ γενικότερα και να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο!»
 
-Για την αποβολή του:
«Δεν την έχω δει τη φάση ακόμη. Θα την δω πιο προσεκτικά από το σπίτι, αλλά έτσι όπως το είδα σε κανονική ροή αγώνα, ο Βράνιες ήταν δίπλα μου! Ωστόσο, δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα της φάσης ακόμη».
 
-Για το αν αυτές οι νίκες δίνουν πρωτάθλημα:
«Σίγουρα κάθε νίκη είναι σημαντική, απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα, να δουλεύουμε και να παίρνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0