Face to Face

Ο Γιάννης Νιάρχος στο BN Sports για την Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη αλλά μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Νιάρχος στο BN Sports για την Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Είναι απρόβλεπτη και επικίνδυνη αλλά μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ»

Ο Έλληνας επιθετικός είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που αντιμετώπισε τον σλοβακικό σύλλογο, πριν εκείνος τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League και μοιράζεται στο BNSports όσα είδε…

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λίνκολν στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa ConferenceLeague, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το 2/2 απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Η ομάδα που είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Europa League και τώρα είναι στον δρόμο του Δικεφάλου.

Τελευταία ομάδα που ξεπέρασε η Σλόβαν πριν το ματς με τον ελληνικό σύλλογο, ήταν η Σένιτσα στο πρωτάθλημα Σλοβακίας. Ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0, με μεγάλη ευκολία, ωστόσο στο ματς αγωνίστηκε και ο Γιάννης Νιάρχος. Ο 20χρονος φορ πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο και δίνει αποκλειστικά στο BN Sports κάθε λεπτομέρεια που πρόσεξε από την Σλόβαν.

Αυτό που θα πρέπει να δώσει προσοχή ο ΠΑΟΚ αλλά και ο τρόπος που θα προσεγγίσει το ματς για να κερδίσει. Ταυτόχρονα, έδωσε τα ονόματα που πρέπει να προσέξουν στον Δικέφαλο αλλά και που θα χτυπήσει. Για το προφίλ της Σλόβαν, είχαν μιλήσει αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι Χρήστος Κουντουριώτης, Βασίλης Πλιάτσικας και Γιώργος Νεοφυτίδης.

Αναλυτικά είπε:

  • Τι θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη;

«Σίγουρα δεν θα βρει έναν εύκολο αντίπαλο. Η Σλόβαν είναι μια ομάδα διαβασμένη καλά και πάντα επικίνδυνη, ειδικά κόντρα σε αντιπάλους που έχουν μεγαλύτερη δυναμικότητα από εκείνη»

  • Ποιο θεωρείς πως είναι το δυνατό και αδύναμο σημείο της Σλόβαν Μπρατισλάβας;

«Ένα από τα δυνατά σημεία της Σλόβαν είναι οι μονομαχίες. Έχουν ποιοτικούς παίχτες που αρέσκονται να πηγαίνουν στο ένας με έναν και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυναΈνα άλλο δυνατό σημείο είναι οι αντεπιθέσεις. Αν τους δοθεί χώρος, σίγουρα θα σου κάνουν την ζημιά με την ποιότητα που διαθέτουν. Ένα αδύνατο σημείο τους είναι στο build upΕίναι ομάδα που είναι επιρρεπείς στο λάθος ειδικά αν πιεστούν ψηλά με σωστό τρόπο. Αυτό είναι το μυστικό για τον ΠΑΟΚ»

  • Σαν επιθετικός, που πιστεύεις πως πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ για να βρει δίχτυα;

«Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να κερδίσει σίγουρα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Ειδικά αν βάλει νωρίς γκολ και επιβάλει το παιχνίδι του θα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει»

  • Θεωρείς πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να την κερδίσει και γιατί;

«Όπως σας είπα και προηγουμένως, πιστεύω πως ναι. Απλά θα πρέπει να μην δεχθεί γκολ και να κάνει το παιχνίδι που ξέρει. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μια πλήρης ομάδα με ποιοτικούς παίχτες απλά πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να μην την υποτιμήσουν»

  • Οι διαφορές του ελληνικού με του σλοβάκικου πρωταθλήματος;

«Μια διαφορά μεταξύ ελληνικού και σλοβάκικου πρωταθλήματος είναι ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα κυριαρχεί η κατοχή της μπάλας. Οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν με «κάτω» την μπάλα να δημιουργήσουν καταστάσεις, ενώ σε αντίθεση με το σλοβάκικο πρωτάθλημα αρκετές ομάδες αρέσκονται στις μεγάλες μπαλιές, εναέριες μονομαχίες και συνεχής πίεση»

  • Ποιον παίκτη ξεχώρισες από την Σλόβαν;

«Δεν αγωνίστηκαν αρκετές βασικές μονάδες, όπως ο Βλάντιμιρ Βάις και ο Αλεξάνταρ Κάβριτς, όμως και πάλι έχει απίστευτες μονάδες. Ο Εζεκιέλ Χέντι και ο Αντρέ Γκριν θεωρώ πως είναι οι πιο επικίνδυνοι για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς είναι απρόβλεπτοι και με μία κίνηση, μπορούν να αλλάξουν όλη την ροή του αγώνα»

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0