Champions League Paris 2022

Έτοιμος να ζήσει το… όνειρο ο Τσιμίκας: «Πάντα όταν παίζαμε στις αλάνες, λέγαμε ότι ήμασταν στον τελικό του Champions League»

Έτοιμος να ζήσει το… όνειρο ο Τσιμίκας: «Πάντα όταν παίζαμε στις αλάνες, λέγαμε ότι ήμασταν στον τελικό του Champions League»

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εξήγησαν τι σημαίνει ο τελικός του Champions League για εκείνους και δεν θα έλειπε από αυτό, ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο Κώστας Τσιμίκας ετοιμάζεται για γίνει ο 16ος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα παίξει σε ευρωπαϊκό τελικό. Ο Έλληνας μπακ θα ζήσει το όνειρο του Champions League και θέλει να γίνει ο πρώτος που θα το κατακτήσει.

Άπαντες στη Λίβερπουλ είναι έτοιμοι για τον σημερινό τελικό (28/5) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και μέσα από ένα βίντεο, ο κάθε παίκτης της ανέφερε τι σημαίνει ο τελικός για εκείνον.

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια αλλά και το πόσο σημαντική είναι η εμπειρία για εκείνον.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πάντα όταν παίζαμε στις αλάνες, λέγαμε ότι ήμασταν στον τελικό του Champions League. Έχουμε ωριμάσει πολύ ως ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται σε περισσότερους τίτλους. Όταν ξεπεράσαμε την απογοήτευση από τον τρόπο που χάσαμε την Premier, σκεφτήκαμε πως τώρα πλέον παίζουμε για το σπουδαιότερο τρόπαιο όλων»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0