Champions League Paris 2022

Επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Ρεάλ ο Μαρσέλο!

Επιβεβαίωσε την αποχώρηση του από την Ρεάλ ο Μαρσέλο!

O Maρσέλο, μετά τη λήξη του τελικού του Champions League, δήλωσε ότι αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από 15 χρόνια στο σύλλογο.

Υποστολή σημαίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο εμβληματικός Μαρσέλο, αποχωρεί από τη «βασίλισσα». Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος, αριστερός μπακ, μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, επιβεβαίωσε σε βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης, ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα των «μερένγκες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μια στενάχωρη μέρα για μένα. Φεύγω με μεγάλη χαρά και ευγνώμων προς τον κόσμο και την ομάδα για όσα έχουμε ζήσει»

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Όταν είσαι πρώτος αρχηγός, πάντα ονειρεύεσαι να σηκώσεις αυτό το τρόπαιο και έγινα ο πρώτος Βραζιλιάνος που τα καταφέρνει»

«Δε νιώθω θρύλος της Ρεάλ. Αισθάνομαι πως είμαι ένας άνθρωπος που απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ήμουν τυχερός να σηκώσω το Champions League ως αρχηγός πριν αποχωρήσω κι αυτό κλείνει με τον καλύτερο τρόπο έναν κύκλο».

Ο Μαρσέλο, αποχωρεί από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου μετά από 15 χρόνια, έχοντας στο παλμαρέ του 25 τίτλους, εις εκ των οποίων 5 Champions League και 6 πρωταθλήματα Ισπανίας, ξεπερνώντας τον Πάκο Χέντο σε κατακτήσεις τροπαίων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0