Champions League Paris 2022

Συγκινητικό ποστ Βινίσιους: «Ποτέ μην παρατάς τα όνειρα σου»

Συγκινητικό ποστ Βινίσιους: «Ποτέ μην παρατάς τα όνειρα σου»

Ο… μοναδικός σκόρερ του τελικού του Champions League, Βινίσιους Τζούνιορ, πανηγύρισε με τον δικό του τρόπο ποστάροντας δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο απεικονίζει πως «ποτέ δεν τα παράτησε».

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν ο… χρυσός σκόρερ του γκολ στον τελικό του UEFA Champions League, με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση του 14ου ευρωπαϊκού τροπαίου στο θεσμό, στην χώρα του φωτός!

Η απόκτηση του έγινε το 2019, όταν οι Μαδριλένοι επένδυσαν στον Βραζιλιάνο επιθετικό το αξιοσημείωτο ποσό των 45 εκατ. ευρώ στην Φλαμένγκο για την απόκτηση του. Η φετινή χρονιά για τον παίκτη είναι ορόσημο, καθώς έλαμψε και πλέον θεωρείται ένας από τους παίκτες της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας 22 γκολ και 20 ασίστ σε 52 συμμέτοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Το μεσημέρι της Κυριακής (29/5), μετά την λήξη αυτής της… πανάξιας χρονιάς για τον ίδιο μοιράστηκε δημόσια μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία με ένα τρόπαιο στα χέρια του, συνδυαστικά με μια φωτογραφία της κατάκτησης του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο!

Δείτε το ποστάρισμα του επιθετικού των Μαδριλένων:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0