Betpost

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Γκολ, θέαμα, μεγάλα σκορ και κέρδος επί… πέντε στη Novibet!

Η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου: Γκολ, θέαμα, μεγάλα σκορ και κέρδος επί… πέντε στη Novibet!

Διαβάστε τις προτάσεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, για τις μικρότερες αγγλικές κατηγορίες, σε απόδοση μεγαλύτερη του.. 4.5, στη Novibet.

Τα πρωταθλήματα έχουν επιστρέψει, οι εθνικές ομάδες μπαίνουν και πάλι στον «πάγο», η Premier League βρίσκεται και πάλι ανάμεσά μας, αλλά αυτή την φορά θα στρέψουμε την προσοχή μας σε μικρότερες αγγλικές κατηγορίες.

Και συγκεκριμένα, αυτή την φορά θα πάμε στην 4η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τη League Two, η οποία φέτος συγκεντρώνει σε μεγάλο βαθμό τα βλέμματα, εξαιτίας της παρουσίας τόσο της Ρέξαμ, όσο και της Νοτς Κάουντι, στον θεσμό, η οποία βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Σάλφορντ με 2-0.

Επέστρεψαν μαζί στις επαγγελματικές κατηγορίες, ούσες οι κορυφαίες της περσινής National League και είναι αδύνατο να μην ασχοληθούμε στοιχηματικά μαζί τους, από την στιγμή που πρόκειται για δύο φύσει επιθετικές ομάδες, που αρέσκονται να σκοράρουν.

Και μπορεί η Νοτς Κάουντι να μην επιβεβαίωσε το G/G που συνηθίζει, στην πιο πρόσφατη συνάντησή της, αλλά θεωρούμε πως αυτό θα κάνει η Ρέξαμ. Υποδέχεται την Γκρίμσμπι εντός έδρας, έχουμε παρακολουθήσει εξαιρετικά ματς την τελευταία διετία στο «Racecourse Ground» και για τον λόγο αυτό, βασιζόμενοι στα G/G των Ουαλών, θα το κυνηγήσουμε και πάλι.

Για να συμπληρώσουμε μία αξιοπρεπή τριάδα, έχω επιλέξει ακόμη δύο ματς που ενδέχεται να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Ο λόγος για τη συνάντηση της Γουίμπλεντον με την Κρου, ενώ ανάλογη είναι η προσέγγισή μας στο Μίλτον Κέινς Ντονς – Στόκπορτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν επιβεβαιώσει το G/G και στις τρεις φετινές εξορμήσεις τους στη League Two, με το 100% των αναμετρήσεων να ακολουθείται και από το Over 2,5. Η επιλογή δική σας…

Συνοπτικά, η πρόταση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

Γουίμπλεντον – Κρου G/G στο 1.66 από τη Novibet

Μίλτον Κέινς Ντονς – Στόκπορτ G/G στο 1.69 από τη Novibet

Ρέξαμ – Γκρίμσμπι G/G στο 1.68 από τη Novibet

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0