Betpost

Tο εισιτήριο του Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, σε «δυνατή» απόδοση στο pamestoixima.gr

Tο εισιτήριο του Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, σε «δυνατή» απόδοση στο pamestoixima.gr

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την αυτοπεποίθηση του φαβορί, θα διεκδικήσει μια θέση στους «4» του Όπεν του Μονακό απέναντι στον… πεισματάρη Τέιλορ Φριτζ.

Ο Τέιλορ Φριτζ είναι το επόμενο… εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στο Όπεν του Μονακό. Ο Έλληνας τενίστας θα διεκδικήσει απέναντι στον Αμερικανό μία θέση στα ημιτελικά του τουρνουά, την Παρασκευή 14/4 στις 14:00 ώρα Ελλάδος.  

Ο Στέφανος ήταν σαρωτικός στο ματς κόντρα στο Νικολάς Γιάρι, παίρνοντας εύκολα το εισιτήριο για τους «8»  με 2-0 σετ (6-3,6-4). Ο Έλληνας πρωταθλητής διανύει μια πολύ καλή σεζόν και στην προηγούμενη αναμέτρησή του, επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της διοργάνωσης. Το Μονακό μοιάζει να είναι το αγαπημένο του καθώς ο ίδιος είναι ασταμάτητος στο χώμα. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις δικαιολογούν το γιατί είναι και ο επικρατέστερος για τη νίκη με την απόδοση να είναι στο 1.44 στο pamestoixima.gr 

Αν συνδυαστεί, όμως, με το 2-0 σετ, τότε φτάνει κοντά στον διπλασιασμό και συγκεκριμένα, στο 1.95!

Ο Τέιλορ Φριτζ από την άλλη, βρίσκεται στην 10η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και δεν θα καταθέσει ευκολα τα όπλα όσο κι αν… πιεστεί από τον Έλληνα πρωταθλητή. O 25χρονος Αμερικανός επικράτησε εύκολα απέναντι σε Λέχετσκα και Βαβρίνκα στους προηγούμενους γύρους του τουρνουά, ωστόσο τα πραγματα θα είναι αρκετά πιο απαιτητικά κόντρα στον Τσιτσιπά, ο οποίος είναι εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος. Η νίκη Φριτζ έχει απόδοση 2.80 στo pamestoixima.gr

Στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Στέφανος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος γεγονός που του δίνει μεγάλο αβαντάζ ενόψει και του ερχόμενου παιχνιδιού που έχει ως μεγάλο διακύβευμα, το «εισιτήριο»  στους «4»  του Μονακό.   


Η πρόταση του BN Sports:

(14/04, 14:00) Τέιλορ Φριτζ - Στέφανος Τσιτσιπάς, Νίκη με 2-0 σετ στο 1.95 στο pamestoixima.gr 

 www.bnsports.gr
    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0