Betpost

Εύκολα περάσματα για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι!

Εύκολα περάσματα για Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι!

Δύο ενδιαφέρουσες εκτός έδρας αναμετρήσεις αναμένεται να επιλέξουμε σήμερα, μετά το χθεσινό 2/2, προκειμένου να συνεχιστεί το σερί, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενείται από τη Μαγιόρκα και τη Μάντσεστερ Σίτι να πηγαίνει στο Σέλχαρστ Παρκ, για να συνεχίσει το σερί της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Το Bet Post βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ένα ακόμη 2/2 είναι γεγονός και… συνεχίζουμε. Είναι Δευτέρα άλλωστε, ματς υπάρχουν και εμείς έχουμε κάνει ήδη την επιλογή μας, προκειμένου το βράδυ μας να αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον.

Ποια είναι αυτά; Αρχικά, επιλέγουμε την εξόρμηση της Μάντσεστερ Σίτι στο Σέλχαρστ Παρκ, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας. Μία ομάδα που στον πρώτο γύρο, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, έκανε «διπλό» στο Έτιχαντ με 2-0, αλλά μοιάζει δύσκολο να μπορεί να πραγματοποιήσει μία ανάλογη εμφάνιση.

Ο Πατρίκ Βιεϊρά έχει τον τρόπο να πείσει τους ποδοσφαιριστές του για το κίνητρο της αναμέτρησης, αλλά κακά τα ψέματα, η Πάλας δεν έχει στόχους. Σώθηκε, δεν διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και επί της ουσίας παίζει για την τιμή των «όπλων».

Στην εν λόγω συνάντηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους σε αυτό το γήπεδο, θα επιλέξουμε το «διπλό» σε συνδυασμό με το… No Goal.

Η Πάλας έχει βρει δίχτυα μόλις σε μία περίπτωση κόντρα στους «πολίτες» σε 450 αγωνιστικά λεπτά και η Μάντσεστερ Σίτι είναι ικανή να διατηρήσει αυτή την παράδοση. Πιέζεται από την Λίβερπουλ, θέλει το τρίποντο και η λογική λέει πως από το ημίχρονο, τουλάχιστον θα ξέρουμε τον νικητή.

Στην άλλη αναμέτρηση, επιλέγουμε το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μαγιόρκα. Μία ομάδα που γενικότερα δυσκολεύει τους Μαδριλένους, μην ξεχνάμε το πρόσφατο 1-0, αλλά τώρα τα δεδομένα είναι αλλιώς.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Κάρλο Αντσελότι είναι στα ύψη και σε μία απόδοση που «αγγίζει» το 1,50, θεωρούμε πως μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από την… φόρμα του Μπενζεμά.

Τέλος, αν κάποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση, θα μπορούσε να προσθέσει στην δυάδα μας και το Goal/Goal της Βενέτσια με την Λάτσιο. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν σε τέσσερα σερί ματς και γιατί να μην το κάνουν και στο «σπίτι» των Λατσιάλι;

Πρόταση:
(22:00) Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 2
(22:00) Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι 2 και No Goal
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0