Betpost

Επιστρέφει στις νίκες η Μίλαν – Τον πρώτο λόγο η Σαουθάμπτον!

Επιστρέφει στις νίκες η Μίλαν – Τον πρώτο λόγο η Σαουθάμπτον!

Το στοιχηματικό κουπόνι της Παρασκευής (25/02) δεν ξεχειλίζει από επιλογές, αλλά ένα σημείο από το ιταλικό, κι ένα από το αγγλικό πρωτάθλημα, κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Η Μίλαν υποδέχεται την Ουντινέζε στον Σαν Σίρο, σε ένα ματς υψηλής βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας. Το τελευταίο «στραβοπάτημα» της ομάδας του Στέφανο Πιόλι, απέναντι στη Σαλερνιτάνα, κόστισε πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της πρώτης θέσης και οι «ροσονέρι» θέλουν να ανακάμψουν άμεσα. Η έως τώρα πορεία τους δείχνει πως μπορούν να το κάνουν. Άλλωστε, μέχρι να έρθει το 2-2 (19/02) απέναντι στην ουραγό, επικράτησαν με 1-0 της Σαμπντόρια, με 4-0 της Λάτσιο στο Coppa Italia και έφυγαν με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Ίντερ με 2-1.

Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε είναι εξαιρετικά ασταθής, ειδικότερα εκτός έδρας. Στα τελευταία δέκα ματς μακριά από το σπίτι της έχει μόλις μία νίκη, ενώ συνολικά απέφυγε την ήττα τρεις φορές. Μάλιστα, κάθε εκτός έδρας ήττας της συνοδεύτηκε με 2+ γκολ, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και απέναντι στη Μίλαν.

Στην έτερή μας επιλογή, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί στο St Mary’s Stadium τη Νόριτς, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο εξαιρετικό σερί που έχει χτίσει έως τώρα. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εδώ και έναν μήνα περίπου, ενώ η τελευταία φορά που έφυγαν από την έδρα τους με άδεια τα χέρια ήταν στις 26 Σεπτεμβρίου. Έκτοτε, βρίσκουν δίχτυα σε κάθε παιχνίδι που έχουν δώσει στο «σπίτι» τους και απέναντι στη Νόριτς δεν αναμένεται να  αλλάξουν συνήθειες.

Τα «καναρίνια» έρχονται από δύο δικαιολογημένες ήττες, μιας και αντιμετώπιζαν τις δύο καλύτερες -σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα- ομάδες της Premier League, αλλά και απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής, δεν είχαν καλύτερες επιδόσεις. Πιο συγκεκριμένα, στα πέντε τελευταία εκτός έδρας τους ματς, νίκησαν μόλις μία φορά και ηττήθηκαν τέσσερις! Κοινό χαρακτηριστικό όλων; Δέχτηκαν τουλάχιστον 2+ γκολ.

Πρόταση:
(19:45) Μίλαν – Ουντινέζε 1 & Over 1.5
(22:00) Σαουθάμπτον – Νόριτς 1 & Over 1.5
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0