Basket Talk

Με Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός ΑKTOR!

Με Γιαννακόπουλο στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός ΑKTOR!

Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα διεξαχθεί η «τιτανομαχία» των δύο ελληνικών ομάδων για την 29η αγωνιστική της EuroLeague!

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague σε ένα ντέρμπι που αναμένεται να κρίνει πολλά, με επικρατέστερη παράμετρο το πλεονέκτημα έδρας για μία από τις δύο ομάδες μας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να δώσει το παρών στο ΣΕΦ και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην απόπειρα που κάνει για εδραίωση στις προνομιούχες θέσεις που προσφέρουν πλεονέκτημα.

Να θυμίσουμε πως ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, είχε παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του στο Μόντε Κάρλο και το Μιλάνο και είχε αποδειχθεί γουρλής καθώς σε ισάριθμες περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός είχε κατοχυρώσει το «ροζ» φύλλο αγώνα.

Τελευταία φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε δώσει το παρών στο ΣΕΦ, ήταν σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» τέσσερα χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα στις 3 Μαρτίου 2020.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0