Basket Talk

Οι φίλοι της Παρτιζάν άφησαν λουλούδια στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών έξω από τη Stark Arena (photos)

Οι φίλοι της Παρτιζάν άφησαν λουλούδια στη μνήμη των αδικοχαμένων μαθητών έξω από τη Stark Arena (photos)

Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν, πριν το μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, συγκινημένοι, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια έξω από τη Stark Arena, στη μνήμη των 8 νεκρών μαθητών από τις σφαίρες του 14χρονου που δημιούργησε μακελειό σε δημοτικό σχολείο του Βελιγραδίου την Τετάρτη (03/05). - Δε θα ακουστούν συνθήματα στο πρώτο ημίχρονο και δε θα υπάρχει μουσική στο γήπεδο ούτε στο κάστρο Καλεμέγκνταν!

Προσπαθούν αλλά δε μπορούν να ξεπεράσουν το σοκ της είδησης με τους νεκρούς μαθητές άπαντες στη Σερβία. Mακελειό σημειώθηκε σε σχολείο του Βελιγραδίου, καθώς 14χρονος μαθητής άνοιξε πυρ, με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για 8 νεκρούς μαθητές και έναν φύλακα, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Σερβίας, Τανγιούγκ.

Εμφανώς επηρεασμένοι, οι φίλαθλοι της Παρτιζάν, παρόλο που η ομάδα τους δίνει σημαντικό αγώνα σε λίγη ώρα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο των playoffs της EuroLeague, περνούσαν ένας προς έναν έξω από τη Stark Arena, αφήνοντας λουλούδια και κεριά στο σημείο που αποφάσισαν να τιμήσουν τη μνήμη των 8 νεκρών μαθητών και του φύλακα.

Μάλιστα, η Παρτιζάν θα αγωνιστεί με τις μαύρες εμφανίσεις, ενώ στις πλάτες των παικτών θα αναγράφεται το όνομα του δημοτικού σχολείου που έγινε το μακελειό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ στο πρώτο ημίχρονο αναμένεται να μην υπάρξουν συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς των Σέρβων, σε μια κίνηση συμπόνοιας για τα θύματα της 3ης Μαΐου.

Παράλληλα, δε θα υπάρχει μουσική στα τάιμ - άουτ και στο ημίχρονο, καθώς επίσης και στο κάστρο Καλεμέγκνταν που υπολογίζεται ότι θα υπάρχει κοσμοσυρροή για την παρακολούθηση του σημαντικού αγώνα.

Οι εικόνες πραγματικά… μιλάνε από μόνες τους:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0