Basket Talk

Νάγκετς – Μπακς 129-106: Ο «Τζόκερ» νικητής στη μάχη με το… διπρόσωπο Μιλγουόκι του Αντετοκούνμπο (video)

Νάγκετς – Μπακς 129-106: Ο «Τζόκερ» νικητής στη μάχη με το… διπρόσωπο Μιλγουόκι του Αντετοκούνμπο (video)

Οι Μπακς «πλήρωσαν» την κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στους Νάγκετς και μοιραία ηττήθηκαν με 129-106. Στους 31 πόντους σταμάτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσους πέτυχε και από την πλευρά των νικητών ο Νίκολα Γιόκιτς.

Οι Ντένβερ Νάγκετς αναδείχθηκαν νικητές στην αναμέτρηση κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς με σκορ 129-106. Οι δύο ομάδες είναι οι κορυφαίες σε κάθε περιφέρεια και για περίπου 35 λεπτά το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού, ωστόσο η αστοχία των «ελαφιών» τους στοίχησε και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι, με τον «Greek Freak» να είναι πρωταγωνιστής στην πρώτη περίοδο. Όμως το πρώτο 12λεπτο ολοκληρώθηκε με τους Μπακς μπροστά με έναν πόντο (38-37), αφού οι γηπεδούχοι Νάγκετς βρήκαν λύσεις στο σκοράρισμα.

Στη δεύτερη περίοδο το Μιλγουόκι συνέχισε σε υψηλό τέμπο και έφτασε σε διψήφια διαφορά (58-48), αλλά και πάλι την… πέταξε στα σκουπίδια. Το Ντένβερ επέστρεψε και πήγε στην ανάπαυλα τρεις πόντους πίσω στο σκορ (66-63).

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους Νάγκετς να εκμεταλλεύονται τα λάθη και την αστοχία των Μπακς για να περάσουν μπροστά (77-76) με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Από εκεί κι έπειτα η παρέα του Γιόκιτς δεν κοίταξε ξανά πίσω και έκλεισε την 3η περίοδο στο +12 (97-85).

Η διαφορά ήταν μεν ανατρέψιμη, ωστόσο οι Μπακς δεν είχαν καθαρό μυαλό, συνέχισαν να είναι άστοχοι και ουσιαστικά κατέρρευσαν. Έτσι, το Ντένβερ πήρε εν τέλει μία άνετη νίκη στο φινάλε με σκορ 129-106.


Μέσα στη μετριότητα των Μπακς στο σκοράρισμα ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σημείωσε 31 πόντους (9 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Από εκεί και πέρα 13 πόντους έκαστος πρόσθεσαν οι Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον και Γκρέισον Άλεν.

Στον αντίποδα, για τους Νάγκετς απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιόκιτς με 31 πόντους, 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0