Basket Talk

Τάμπακ: «Ο Χεζόνια δεν θα είναι πρώτη επιλογή στην Ρεάλ»

Τάμπακ: «Ο Χεζόνια δεν θα είναι πρώτη επιλογή στην Ρεάλ»

Ο Κροάτης προπονητής Γιαν Τάμπακ σχολίασε την μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας πως θα πρέπει να προσαρμοστεί αλλά και πως δεν θα είναι πρώτη επιλογή.

Ο Γιαν Τάμπακ, πρώην assistant coach αλλά και παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για την μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στην «Βασίλισσα», κάνοντας μερικά… ενδιαφέροντα σχόλια. Συγκεκριμένα, εάν και ανέφερε πως ο συμπατριώτης του διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει, υποστήριξε πως δεν θα αποτελεί την πρώτη επιλογή:

«Θα πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι και σε ένα σύστημα όπου δεν θα είναι η πρώτη και ούτε η μοναδική επιλογή. Αυτό δείχνει και το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος έχει πολλούς παίκτες που διαθέτουν ειδικό βάρος, ποιότητα και όλοι πρέπει να ταιριάζουν σε αυτό.

»Ο Χεζόνια είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Έχει δείξει το μεγαλείο της ποιότητας και του ταλέντου του, ωστόσο, το να παίζεις στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις σε άλλους συλλόγους. Σίγουρα ωστόσο διαθέτει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να είναι επιτυχημένος σε αυτό το επίπεδο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0