Basket Talk

NBA: Απελπιστικά μόνος του ο Ντουράντ – Διασυρμός των Μπουλς από τους Χιτ και τεράστια ανατροπή των Ουόριορς!

NBA: Απελπιστικά μόνος του ο Ντουράντ – Διασυρμός των Μπουλς από τους Χιτ και τεράστια ανατροπή των Ουόριορς!

Ο Κέβιν Ντουράντ μπορεί να έκανε ρεκόρ… καριέρας όμως δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους Νετς. «Πάρτι» των Χιτ επί των Σικάγο Μπουλς και ανατροπάρα για τους Ουόριορς.

Σε μία πραγματική… τιτανομαχία εξελίχθηκε το ματς των Χοκς με τους Νετς, καθώς Γιανγκ και Ντουράντ έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ στο παρκέ. Αμφότεροι ήταν οι πρωταγωνιστές για την ομάδα του, όμως ο πρώτος κατάφερε να φύγει με τη νίκη με 117-110.

Ο KD μπορεί να πέτυχε ρεκόρ καριέρας με 55 πόντους στο ματς αλλά δεν ήταν αρκετό για να δώσει παρόμοια ώθηση στους συμπαίκτες του. Αντίθετα ο Γιανγκ, αν και σταμάτησε στους 36 πόντους, είχε την τεράστια βοήθεια ώστε οι Χοκς να φύγουν με τη νίκη, έστω και στις λεπτομέρειες.

Αντίθετα, στο Σικάγο, οι Μαϊάμι Χιτ έκαναν… πάρτι απέναντι στους Μπουλς και τους διέσυραν με 127-109. Η ομάδα του Μαϊάμι ήταν καταιγιστική και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Μπάτλερ είχε 22 πόντους με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Λάουρι μέτρησε 19 πόντους και 10 ασίστ για τους νικητές.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί οι ΛαΒίν και ΝτεΡόζαν να πέτυχαν 33 και 26 πόντους αντίστοιχα όμως δεν ήταν αρκετοί για να σταματήσουν το τρένο των Χιτ. Τέλος, το ματς της βραδιάς ήταν αυτό ανάμεσα στους Ουόριορς και τους Τζαζ.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 21 πόντους διαφορά, όμως με τον διαστημικό Τόμπσον που σημείωσε 36 πόντους, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να φύγει με τη νίκη 111-107.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0