World Sports

Ελλάδα - Ιταλία 10-11: Εκατοστά... της στέρησαν την ευκαιρία για μία σπουδαία πρόκριση!

Ελλάδα - Ιταλία 10-11: Εκατοστά... της στέρησαν την ευκαιρία για μία σπουδαία πρόκριση!
Η Ελλάδα «πάλεψε» σαν... θηρίο απέναντι στην Ιταλία, ωστόσο στάθηκε άτυχη (13/02, 10-11 τελικό) και έμεινε εκτός 4άδας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. 
Η Εθνική ομάδα πόλο πραγματοποίησε μία τεράστια εμφάνιση απέναντι στην Ιταλία και βρέθηκε «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» που οδηγούσε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ωστόσο το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου δέχτηκε τρία γκολ στην... τελική ευθεία του ματς και ηττήθηκε με 11-10.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς προηγούνταν με 10-8, 02:35 πριν τη λήξη, όμως σε εκείνο το σημείο υπέστησαν... black out, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι Ιταλοί και με τρία γκολ σε δύο λεπτά, έκαναν... δική τους την πρόκριση. Η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι στο φινάλε, ωστόσο το σουτ του Παπαναστασίου πέρασε για μερικά εκατοστά, εκτός εστίας, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.  Μεγάλη εμφάνιση και εντυπωσιακές επεμβάσεις από τον Ζερδεβά, που όμως δεν... έφτασαν για την συγκλονιστική Εθνική


Έτσι, η «γαλανόλευκη» έμεινε εκτός 4άδας, για πρώτη φορά, έπειτα από δύο διοργανώσεις και πλέον θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (15/02), έτσι ώστε να «παλέψει» για τις θέσεις 5-8.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 8η ήττα για την Ελλάδα, στα τελευταία 11 ματς με αντιπάλους τους Ιταλούς και πρόκειται για ένα αποτέλεσμα, το οποίο στερεί την ευκαιρία από την επίσημη... επιτυχημένη, να διεκδικήσει το μετάλλιο για τρίτη διαδοχική διοργάνωση. Θυμίζουμε πως στα προηγούμενα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα, η Ελλάδα είχε κερδίσει το χάλκινο και το ασημένιο μετάλλιο, κόντρα σε Ουγγαρία και Ιαπωνία αντίστοιχα.


Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 3-2, 2-3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0