Football Talk

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1: Αυτοκαταστροφικός και το «όνειρο» του πρωταθλήματος... σβήνει (video)

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1: Αυτοκαταστροφικός και το «όνειρο» του πρωταθλήματος... σβήνει (video)

Με το διπλό από την Λεωφόρο έφυγε ο Άρης, ο οποίος πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και δεν άφησε πολλές επιλογές στον Παναθηναϊκό, που δεν κατάφερε να αντιδράσει και το όνειρο του πρωταθλήματος «σβήνει».

Στην Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Άρη. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν διαθέσιμους τους Χουάνκαρ και Μπερνάρ λόγω τραυματισμών, ενώ Ακαϊντίν και Γεντβάι ήταν εκτός λόγω καρτών. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σε ετοιμότητα μόνο τον Βέλεθ, καθώς ο Φεράρι μπήκε τελευταία στιγμή στην αποστολή.

Οι «πράσινοι» δέχτηκαν ένα γρήγορο γκολ στην αναμέτρηση και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο υπόλοιπο του αγώνα. Ο Άρης πήρε την νίκη από τη Λεωφόρο και ο Παναθηναϊκό απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την μάχη της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Άρη, καθώς μια αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν πολύ νωρίς στην αναμέτρηση. Ο Σουλεϊμάνοφ γύρισε την μπάλα για τον Γκαρθία και εκείνος σέντραρε για τον Ζαμόρα στην καρδιά της περιοχής, με τον Ούγκο να έχει χάσει το μαρκάρισμα και ο αντίπαλος του με μια κεφαλιά κέρδισε τον Ντραγκόφσκι και έκανε το 1-0 στο 2ο λεπτό του παιχνιδιού.

Η αντίδραση δεν άργησε να έρθει και ο Παναθηναϊκός με ένα κόρνερ, ο Μπακασέτας εκτέλεσε, με τον Ούγκο να πιάνει μια κεφαλιά, αλλά ο Κουέστα του είπε «όχι» και ο… συναγερμός στα καρέ του Άρη έληξε στο 8’. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσέριν έξω από την περιοχή βρήκε τον Βέρμπιτς και αυτός άμεσα εκτέλεσε την εστία, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Λάθος που… έκοψε το αίμα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στο 21ο λεπτό, όταν ο Ντραγκόφσκι ήθελε παίξει την μπάλα από τα χέρια, αλλά αυτή έφυγε από τα χέρια του. Ο Ζαμόρα την πήρε, αλλά βιάστηκε να σουτάρει και εκεί ήταν ο Ούγκο για να απομακρύνει με τα πόδια.

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ζαμόρα να κάνει ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας και στην συνέχεια ο Γκαρθία έστειλε την μπάλα άουτ στο 52’.

Ο Παναθηναϊκός από μεριάς του, έχασε μια τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 54’, με τον Μλαντένοβιτς να σεντράρει στον Σπόραρ, όμως ο Σλοβένος με ένα πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οκτώ λεπτά πιο μετά ο Μπακασέτας με μια κάθετη πάσα, βρήκε τον Βιλένα, αυτός πάτησε περιοχή και επιχείρησε ένα σουτ, αλλά αυτή βρήκε στα σώματα των αμυντικών.

Στο 69ο λεπτό, ο Μπακασέτας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, με τον Κουέστα να αποκρούει με τις γροθιές. Ο Κώτσιρας πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε πολύ άουτ.

Μια μεγάλη φάση για τον Παναθηναϊκό στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Τζούριτσιτς να σουτάρει και την μπάλα να κοντράρει στα σώματα, για να βρεθεί η μπάλα στα πόδια του Ιωαννίδη που σούταρε, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε εύκολα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Φ. Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο (79’ Βαγιαννίδης), Αράο, Μλαντένοβιτς, Τσέριν (79’ Τζούριτσιτς), Βιλένα (62’ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Βέρμπιτς (46’ Σπόραρ), Λημνιός (46’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Φαμπιάνο, Γκαρθία (59’ Ρόουζ), Σαβέριο (59’ Τζούρασεκ), Ζαμόρα, Μπράμπετς, Νταρίντα, Οντουμπάτζο, Ζιλ (72’ Ντουκουρέ), Μοντόγια, Σουλεϊμάνοφ (72’ Φετφατζίδης)

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0