World Sports

Πόλο: Πρωτιά και απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά για την εξαιρετική Εθνική Νεανίδων!

Πόλο: Πρωτιά και απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά για την εξαιρετική Εθνική Νεανίδων!

Τρίτη διαδοχική νίκη για την Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με την «Επίσημη Πετυχημένη» να κερδίζει και το Ισραήλ, κατακτώντας επάξια την πρώτη θέση στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης.

Με τη νίκη επί του Ισραήλ, η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά, κερδίζοντας παράλληλα μια ημέρα ξεκούρασης και προετοιμασίας. Το ερχόμενο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι προγραμματισμένο για τις 3 Αυγούστου και ώρα 16:30 με αντίπαλο που θα αναδειχθεί από τα γκρουπ Γ ή Δ, τα οποία περιλαμβάνουν ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Όσον αφορά την αναμέτρηση, η Ελλάδα δεν είχε βρει ρυθμό επιθετικά στο ξεκίνημα και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4:45 σε παίκτη παραπάνω του Ισραήλ, όμως η ισοφάριση ήρθε με σκαστό της Δέσποινας Δρακωτού στην πρώτη γωνία για το 1-1 στο 3:43. Στη συνέχεια, παίζοντας με παίκτη παραπάνω, η Καραμπέτσου τράβηξε την άμυνα και η Κοβάτσεβιτς με δυνατό σουτ έβαλε μπροστά την Εθνική με 2-1 στο 2:51, ενώ στο 2:25 η «γαλανόλευκη» κέρδισε πέναλτι και η Καραμπέτσου έγραψε το 3-1. Το Ισραήλ σε παραπάνω μείωσε σε 3-2 αμέσως μετά, που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Διαβάστε τη Συνέχεια στο www.aquafeed24.com

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0