World Sports

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Έτοιμη η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή στην ιστορία!

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Έτοιμη η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή στην ιστορία!

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση των Ελλήνων αθλητών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα, η ΚΟΕ παρουσίασε την εθνική ομάδα που αποτελεί τη μεγαλύτερη όλων των εποχών.

Οι 61 Έλληνες αθλητές του υγρού στίβου είναι έτοιμοι να καταθέσουν ψυχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν την αναχώρηση των πρωταθλητών για την Ιαπωνία, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, μίλησε με αισιοδοξία για την ελληνική αποστολή λέγοντας:  

«Στέλνουμε την πιο μεγάλη αποστολή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι προσδοκίες προφανώς και είναι μεγάλες. Από τη δική μας πλευρά κάναμε ό,τι το καλύτερο δυνατό προκειμένου τα παιδιά να έχουν τη καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Πηγαίνουμε σε μια πολύ μακρινή χώρα, θα δούμε πώς θα αντιδράσουν αθλητικά οι αθλητές μας.

Ελπίζω και εύχομαι γιατί διαθέτουμε πολύ καλούς αθλητές, να είμαστε στα σκαλοπάτια του βάθρου. Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκινάει η διαδικασία των προκρίσεων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

swimming_0.jpg

Θα είναι μια διαδικασία περίπου οκτώ μηνών και ευελπιστούμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αθλητική παρουσία. Θέλω από τη μεριά μου να ευχαριστήσω τους αθλητές και τους προπονητές που μετέχουν στη αποστολή και από τα πέντε αθλήματα που καλλιεργεί η ΚΟΕ, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, και να ξέρουν πάντα ότι θα είμαστε στο πλευρό τους στο βαθμό του δυνατού προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να πάνε όσο το δυνατόν πιο ψηλά.

Ο ελληνικός Υγρός Στίβος μεγαλώνει κάθε μέρα, η Ομοσπονδία μας μεγαλώνει κάθε μέρα παρά το γεγονός ότι υπάρχουν συνθήκες όχι καλές σε ό,τι αφορά τα κολυμβητήριά μας, γιατί πλέον δεν επαρκούν αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν.

Έχουμε καθιερώσει πριν τις κορυφαίες διοργανώσεις να συναντιόμαστε με τους ανθρώπους του Τύπου οι οποίοι είναι δίπλα μας και μας κρίνουν και μας κάνουν ακόμη καλύτερους».

www.bnsports.gr

       

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0