TV or not TV

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Socca 2024 στο Ομάν!

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Socca 2024 στο Ομάν!

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του τόπου διεξαγωγής του μεγαλύτερου γεγονότος στο ημερολόγιο του μικρού ποδοσφαίρου, του Παγκόσμιου Κυπέλλου Socca 2024 έγινε αυτό το μήνα και αποτέλεσε μία έκπληξη!

Μετά την τεράστια επιτυχία του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου Socca, που είδε εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους να συρρέουν στο Έσσεν της Γερμανίας, ο ενθουσιασμός είχε φτάσει στα ύψη μεταξύ των χωρών μελών και των φιλάθλων για να δουν πού θα γίνει η επόμενη διοργάνωση της εμβληματικής διοργάνωσης της Socca.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Μασκάτ του Ομάν, ο επικεφαλής της Socca Middle EastWaleed Al Obaidani, ο Έλληνας διευθύνων σύμβουλος της Socca Θάνος Παπαδόπουλος και η διευθύντρια ανάπτυξης Julia Colter έκαναν την ανακοίνωση ότι το Ομάν θα φιλοξενήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca, και θα γίνει έτσι η πρώτη μη ευρωπαϊκή χώρα που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Η Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου, υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιώργου Μπαστάκη, θα διεκδικήσει και πάλι τη διάκριση, έχοντας ως παρακαταθήκη τις προηγούμενες συμμετοχές τις και αισιοδοξεί για το τελικό αποτέλεσμα!

Το παγκόσμιο Κύπελλο Socca 2024 θα διεξαχθεί μεταξύ 29 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου 2024, στην πανέμορφη πρωτεύουσα του Ομάν, το Μουσκάτ. Το Ομάν είναι μια στρατηγικά επιλεγμένη χώρα από την ISF, καθώς αντιπροσωπεύει την πραγματική σύνδεση μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος, τόσο σε αθλητικό όσο και σε πολιτιστικό επίπεδο. Είναι ένα φανταστικό επίτευγμα της ISF και όλων όσων συμμετέχουν στην υποψηφιότητα να φέρουν αυτό το τουρνουά στο Ομάν και να χτυπήσουν την πόρτα της Μέσης Ανατολής με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0