TV or not TV

UEFA Champions League: τα εισιτήρια των ημιτελικών «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV

UEFA Champions League: τα εισιτήρια των ημιτελικών «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV

Η προημιτελική φάση του UEFA Champions League ολοκληρώνεται στην COSMOTE TV, με τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν τις 4 ομάδες, που θα βρεθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει την Τρίτη 12/4 στις 22.00 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τη «βασίλισσα» Ρεάλ να έχει σαφές προβάδισμα έπειτα από το χατ τρικ του Καρίμ Μπενζεμά στο Λονδίνο, κόντρα στην Τσέλσι. Θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να κάνουν την απόλυτη ανατροπή; Η απάντηση θα δοθεί στο COSMOTE SPORT 2HD και το κανάλι COSMOTE SPORT 4K της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV. Την ίδια ώρα (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) στην «Allianz Arena», η έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ανατρέψει το 1-0 που σημείωσε η Βιγιαρεάλ στην Ισπανία.


Tα τελευταία δύο εισιτήρια για τους «4» των ημιτελικών του UEFA Champions League θα δοθούν την Τετάρτη 13/4 στις 22.00. Μέσω του COSMOTE SPORT 2HD και του COSMOTE SPORT 4K, οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στο «Μετροπολιτάνο». Εκεί η Ατλέτικο Μαδρίτης θα τα δώσει όλα για τη νίκη, αφού το 1-0 με την υπογραφή του Ντε Μπρόινε στο Μάντσεστερ, δίνει στη Σίτι «αέρα» φαβορί. Παράλληλα, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να τελειώσει στο «Άνφιλντ», τη δουλειά που άρχισε στην έδρα της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, από όπου έφυγε με νίκη 3-1 (COSMOTE SPORT 3HD).


H δημοσιογραφική κάλυψη της COSMOTE TV

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα έχει ραντεβού με τους συνδρομητές, πριν και μετά από τις αναμετρήσεις, μεταφέροντας όλο το ρεπορτάζ, τα highlights και δηλώσεις των πρωταγωνιστών (21.00 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Επιπλέον, για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα παιχνίδια του διημέρου 12-13/4, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (Τρίτη 12/4 & Τετάρτη 13/4, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD).
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0