Betpost

«Επιβραβεύει» τις αντοχές της Μπολόνια στο Τορίνο η Interwetten!

«Επιβραβεύει» τις αντοχές της Μπολόνια στο Τορίνο η Interwetten!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports από την Interwetten για την αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ της Τορίνο και της Μπολόνια.

Η Μπολόνια στα τελευταία της παιχνίδια ναι μεν δεν χάνει, αλλά δεν τα κερδίζει κιόλας, απεναντίας, δείχνει πως υπάρχουν σημάδια κόπωσης, έπειτα από μία πραγματικά «τρελή» σεζόν, η ολοκλήρωση της οποίας θα την βρει, όπως όλα δείχνουν, σε μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης χρονιάς, όπου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της! Έχοντας ήδη συγκεντρώσει 63 βαθμούς, κάτι που συνιστά ρεκόρ συγκομιδής για την ομάδα από τον ιταλικό Βορρά στη Serie A, το παιχνίδι με τη «γκρανάτα» στο Τορίνο προβλέπεται για ένα τρίποντο, το οποίο αναμένεται να την εδραιώσει πια στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς, αν και αδιάφορη βαθμολογικά έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να παλεύει όλα της τα παιχνίδια και να μην αρκείται σε εμφανίσεις «κομπάρσου» κάτι που προσπάθησε να κάνει και στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην πρωταθλήτρια Ίντερ. Θα γίνει σκληρό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά απελευθερωμένες και τη Μπολόνια σαφώς να καίγεται για έναν βαθμό ή βαθμούς στην προσπάθεια να κατοχυρώσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(3/5/24, 21:45), ΤορίνοΜπολόνια, Χ σε απόδοση 2.95 από την Interwetten.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0