TV or not TV

Sky Sports: Εκτόξευση τηλεθέασης 4,5 εκατομμυρίων τη βραδιά του Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ!

Sky Sports: Εκτόξευση τηλεθέασης 4,5 εκατομμυρίων τη βραδιά του Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ!

Φωτιά έπιασαν οι δέκτες του Sky Sports την περασμένη Κυριακή (24/10), όταν και η Λίβερπουλ… διέσυρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 5-0 στο «Ολντ Τράφορντ».

Σχετικά Άρθρα

Ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε το Sky Sports την περασμένη Κυριακή (24/10), καθώς οι θαυμαστές απ’ όλον τον κόσμο παρακολουθούσαν την Premier League, το Grand Prix των ΗΠΑ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών κρίκετ.

Η εταιρία ανέφερε πως τα νούμερα τηλεθέασης κορυφώθηκαν στα 4,5 εκατομμύρια στις 5:50 μ.μ. εκείνης της ημέρας, όταν λάμβαναν χώρα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ και ο αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου κρίκετ μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν!

Κατά μέσο όρο 1,2 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν στα κανάλια Sky Sports μεταξύ 6 π.μ. στις 24/10 και 2 π.μ. στις 25/10, δημιουργώντας μια προσέγγιση που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια.

Αναλυτικά οι αγώνες που προβλήθηκαν εκείνη την ημέρα:

Γουέστ Χαμ – Τότεναμ (Premier League)

Μίρεν – Ρέιντζερς (Premiership)

Κολωνία – Μπάγερ Λεβερκούζεν (Bundesliga)

Ινδία – Πακιστάν (κρίκετ)

Ο Τζόναθαν Λιχτ, διευθύνων σύμβουλος στο Sky Sports, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια τέτοια ποικιλία συναρπαστικών ζωντανών αθλητικών εκδηλώσεων σε εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, που παραδίδονται από βραβευμένες ομάδες παραγωγής… είναι υπέροχο να βλέπουμε την απήχηση των ζωντανών Ο αθλητισμός είναι πιο δυνατός από ποτέ».

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0