Η Μαρία κέρδισε μάλιστα με ανατροπή και στο τέλος της αναμέτρησης χαρακτηριστικά τόνισε, πέραν και μέσω της χαράς της, το δυνητικό κέρδος του αποτελέσματος, γιατί θα το έχει ως σημείο αναφοράς στην προσωπική της επανεκκίνηση.
Maria Sakkari after beating Iga Swiatek to reach Doha SF
— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) February 12, 2026
“I’m speechless because it’s been a while since I’ve had a big day like today. When you drop in the rankings and you’re not playing good tennis you start doubting yourself. You’re thinking you’re never gonna beat those… pic.twitter.com/ZuNfSE0hz0
Οι δηλώσεις της:
«Όταν πέφτεις στην κατάταξη και δεν παίζεις καλό τένις, αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να νικήσεις αυτές τις παίκτριες. Είναι μια τεράστια διαδικασία που πρέπει να περάσεις στο μυαλό σου για να πειστείς ότι μπορείς να το κάνεις».
Για την σύγκριση με την περσινή της εικόνα απέναντι στην ίδια αντίπαλο στη φάση των «16» στην Ντόχα:
«Πέρσι, στον 2ο γύρο απέναντί της, δεν είχα αυτοπεποίθηση. Δεν πίστευα στον εαυτό μου. Φέτος είναι διαφορετικά. Πρέπει να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα».
Περισσότερα σε λίγο...






