Τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε η ένσταση του, ακυρώθηκε οριστικά η βίζα του και θα πρέπει να αποχωρήσει από την Αυστραλία!

Νόβακ Τζόκοβιτς: Απορρίφθηκε η ένσταση του, ακυρώθηκε οριστικά η βίζα του και θα πρέπει να αποχωρήσει από την Αυστραλία!
Οι δικαστές δεν έκαναν αποδεκτή την ένσταση που κατέθεσε κατά της αφαίρεσης της visa του Νόβακ Τζόκοβιτς και έτσι θα πρέπει να αποχωρήσει από την Αυστραλία και να μην αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν.
Σχετικά Άρθρα

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα απελαθεί από τη χώρα και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στη Μελβούρνη τον 21ο Grand Slam τίτλο του. 

Από τη στιγμή που η απόφαση πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη και των τριών δικαστών, ο Νόλε δεν έχει δικαίωμα έφεσης και θα τον δούμε σύντομα να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Ήταν, πάντως, έτσι κι αλλιώς μια σχεδόν χαμένη μάχη, από τη στιγμή που ο υπουργός μετανάστευσης αποφάσισε να ακυρώσει τη βίζα του 34χρονου Σέρβου.

Για περίπου 5,5 ώρες οι δικηγόροι των δύο πλευρών αγόρευαν σχετικά με την θέση τους και τους λόγους που (η πλευρά Τζόκοβιτς) προχώρησε σε έφεση, με το δικαστήριο να διακόπτει και να αποφασίζει να συνεχίσει με ορισμένα σημεία της υπόθεσης από το απόγευμα (τοπική ώρα). Τελικά, η οριστική απόφαση και το τέλος στο σίριαλ δόθηκε λίγο πριν τις 9.00 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στο Αυστραλιανό Όπεν, οι διοργανωτές είχαν περιθώριο μέχρι τις 11 π.μ. του Σαββάτου (15/01) να προχωρήσουν σε νέα κλήρωση σύμφωνα με τους κανονισμούς. Από τη στιγμή που δεν το έπραξαν και προχώρησαν σε ορισμό των αγώνων τότε τα πράγματα ήταν μονόδρομος.

Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι με τους seeders πλέον στο ταμπλό των ανδρών και απλά ο Τζόκοβιτς θα αντικατασταθεί. Συγκεκριμένα τη θέση του θα πάρει αθλητής ο οποίος ηττήθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο και αυτός είναι ο Σαλβατόρε Καρούσο ο οποίος βρίσκεται στο Νο. 150 της Παγκόσμιας κατάταξης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0