Τένις

Τζόκοβιτς vs Αυστραλία: Δείτε live την εκδίκαση της έφεσης! (video)

Τζόκοβιτς vs Αυστραλία: Δείτε live την εκδίκαση της έφεσης! (video)
Αυτή την ώρα διεξάγεται η ακροαματική διαδικασία μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ο δικαστής Κέλι (ο οποίος εκδίκασε και την προηγούμενη ένσταση του Τζόκοβιτς την περασμένη Δευτέρα) ξεκίνησε τη διαδικασία κάνοντας μία αναδρομή σε όλα όσα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες.
Για μία ακόμη φορά η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open θα περάσει μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων της Αυστραλίας. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ ακύρωσε εκ νέου τη βίζα του Σέρβου, με τη νομική του ομάδα να υποβάλει άμεσα έφεση. 

Στη διαδικασία βρίσκεται και ο Πολ Χόλντενσον ο οποίος εκπροσωπεί την πλευρά του Τζόκοβιτς, ενώ για την πλευρά του υπουργείου είναι ο Κρίστοφερ Τραν και ο Στέφεν Λόιντ.

Η πλευρά του Σέρβου υποστηρίζει ότι ο Άλεξ Χοκ δεν εξέτασε όλα τα έγγραφα που του έστειλαν. Επανέλαβαν ότι θέλουν να επισπεύσουν όλες τις διαδικασίες και κατηγορούν τον Χοκ ότι εσκεμμένα επέλεξε να πάρει την απόφαση του το βράδυ της Παρασκευής (14/1, τοπική ώρα) ώστε να στενέψουν τα χρονικά περιθώρια για τον Σέρβο και να μην μπορεί να αγωνιστεί στο Australian Open.

Οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς είναι φανερό μέχρι στιγμής ότι προσπαθούν να πιέσουν ώστε να επισπευσθούν όλες οι διαδικασίες θεωρώντας ότι ο πελάτης τους θα δικαιωθεί και θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικά στο τουρνουά και να μην απελαθεί. 

Μάλιστα, επεσήμαναν ότι μπορούν να έχουν καταθέσει μέχρι το πρωί του Σαββάτου (15/1) όλα τα έγγραφα υπομνήματα και στη συνέχεια την Κυριακή (16/1) να υπάρξει και νέα ακροαματική διαδικασία.

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία.

Όλα δείχνουν ότι την Κυριακή θα έχουμε νέα ακροαματική διαδικασία στην οποία και θα παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. 

Δείτε παρακάτω live την διαδικασία:



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0