Τένις

Παράταση στην απόφαση για απέλαση ή όχι του Νόβακ Τζόκοβιτς – Εξετάζουν ψευδή στοιχεία! (video)

Παράταση στην απόφαση για απέλαση ή όχι του Νόβακ Τζόκοβιτς – Εξετάζουν ψευδή στοιχεία! (video)

Το… σίριαλ Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια. Όπως φαίνεται, η απόφαση για την απέλαση ή την παραμονή του Σέρβου τενίστα στην Αυστραλία θα καθυστερήσει, αφού όπως όλα δείχνουν δεν θα βγει ούτε σήμερα, όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο δικαιώθηκε χθες (10/1) από το ομοσπονδιακό δικαστήριο, με τον Υπουργό Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, να θέλει να εξετάσει όλα τα δεδομένα πριν εκδώσει την οποιαδήποτε απόφαση.

Παράταση λοιπόν στην αγωνία, με το υπουργείο να βγάζει και σχετική ανακοίνωση για το θέμα. «Όπως τονίστηκε και χθες στο δικαστήριο, ο υπουργός Χοκ εξετάζει το ενδεχόμενο ακύρωσης της βίζας του κυρίου Τζόκοβιτς. Σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία, ο υπουργός Χοκ θα εξετάσει διεξοδικά την υπόθεση. Mε το θέμα ακόμα να εκκρεμεί, για νομικούς λόγους είναι ανάρμοστο να γίνει επιπλέον σχόλιο».

Πάντως, ο Τζόκοβιτς προετοιμάζεται κανονικά για το Australian Open. Μάλιστα, την Τρίτη (11/1) προπονήθηκε για δεύτερη φορά στη Rod Laver Arena, χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος δημοσιογράφων. Μέσω ενός drone τραβήχτηκαν κάποια πλάνα από την προετοιμασία του Σέρβου τενίστα.


Ο Τζόκοβιτς θέλει να είναι όσο δυνατόν πιο έτοιμος, καθώς το Australian Open θα ξεκινήσει στις 17 Ιανουαρίου.

Ψευδή στοιχεία...

Ο υπουργός Μετανάστευσης είχε πάρει διορία από τον δικαστή να αποφασίσει αν θα κάνει χρήση εξουσίας και ακυρώσει την απόφαση δικαίωσης του Νόλε. Δεν το έπραξε χθες και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, αλλά και διεθνή πρακτορεία, δεν αποκλείεται να μην το πράξει ούτε σήμερα.

Ο λόγος που καθυστερεί να κάνει γνωστές τις προθέσεις του, είναι γιατί ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή τα έγγραφα του Τζόκοβιτς, καθώς θεωρούν πως έχει δώσει ψευδή στοιχεία. Στην δήλωση που έκανε ο Σέρβος για την είσοδο στη χώρα, στην ερώτηση για το αν τις τελευταίες 14 ημέρες από το ταξιδι του είχε πάει σε άλλη χώρα, φέρεται να τσέκαρε το κουτάκι με το «όχι». Ωστόσο αυτό δεν ισχύει καθώς λίγες ημέρες πριν βρισκόταν στην Ισπανία για προπονήσεις, κάτι που αποδεικνύεται από ποσταρίσματα και ταξιδιωτικά έγγραφα. Η πλευρά του ωστόσο αναφέρει πως δεν συμπλήρωσε ο ίδιος τα έγγραφα.

eggrafo.jpg


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0