Τένις

Νόβακ Τζόκοβιτς: Την Τρίτη (11/1) η απόφαση του Υπουργού για τη βίζα - Επεισόδια στην Μελβούρνη! (video)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Την Τρίτη (11/1) η απόφαση του Υπουργού για τη βίζα - Επεισόδια στην Μελβούρνη! (video)
Η απόφαση για το αν η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς θα ακυρωθεί για δεύτερη φορά ή όχι, θα παρθεί σύμφωνα με Αυστραλιανό Μέσο, νωρίς το επόμενο πρωί στην Αυστραλία (11/1), ενώ έως τότε ο Σέρβος είναι ελεύθερος.

Αναμονή μερικών ωρών θα υπάρξει για την απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας αναφορικά με την ακύρωση ή όχι της βίζας του Νόβακ Τζόκοβιτς, όπως αναφέρει Μέσο της Αυστραλίας.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος δικαιώθηκε το πρωί της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) από το Δικαστήριο και είναι ελεύθερος ενώ του δόθηκε πίσω το διαβατήριό του.

Ωστόσο, βάσει των όσων μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, η απόφαση θα παρθεί τα ξημερώματα της Τρίτης - γεγονός που σημαίνει ότι ο Τζόκοβιτς για σήμερα τουλάχιστον είναι ελεύθερος.

Θυμίζουμε ότι κανονικά είχε δικαίωμα ο Υπουργός να αποφασίσει εντός τεσσάρων ωρών από την απόφαση του Δικαστηρίου, αλλά αυτό δεν συνέβη. Την ίδια ώρα, στο κέντρο της Μελβούρνης έχουν ξεσπάσει επεισόδια ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και στους υποστηρικτές του Σέρβου, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0