Τένις

Συνελήφθη και απελαύνεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία!

Συνελήφθη και απελαύνεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία!
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνελήφθη για μια ακόμα φορά, όπως γράφει η Independent, που επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά του πατέρα του Σέρβου τενίστα.

Οι περιπέτειες του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία δεν έχουν τελειωμό, αφού λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από το Δικαστήριο, καθώς του επεστράφη η visa του, συνελήφθη σύμφωνα με όσα γράφει η Independent που επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά του πατέρα του Σέρβου τενίστα.

Η σύλληψη -εφ όσον επιβεβαιωθεί- γίνεται μόνο για έναν λόγο κι αυτός είναι η απέλαση του Σέρβου από την χώρα. Μετά την αθώωσή του, ο δικηγόρος της κυβέρνησης τόνισε στο δικαστήριο πως ο υπουργός Μετανάστευσης έχει το δικαίωμα βάσει αξιώματος να ενεργήσει μόνος του και να ακυρώσει ξανά τη βίζα του Νόλε, για να απελαθεί στη συνέχεια.

Αν γίνει αυτό, τότε για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα. 

Νεότερη ενημέρωση: Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο βρίσκεται στο γραφείο των δικηγόρων του κέντρο της Μελβούρνης, από όπου παρακολούθησε την ακρόαση για την υπόθεσή του και στο πάρκινγκ του κτιρίου έχει σπεύσει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Παρά την απόφαση του δικαστηρίου, ο υπουργός μετανάστευσης της Αυστραλίας έχει την εξουσία να ακυρώσει ξανά τη βίζα του Σέρβου και να τον οδηγήσει εκτός χώρας.

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0