Τένις

Αρνήθηκαν οι Αυστραλοί τη μεταφορά του Τζόκοβιτς σε διαμέρισμα!

Αρνήθηκαν οι Αυστραλοί τη μεταφορά του Τζόκοβιτς σε διαμέρισμα!
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε να μεταφερθεί στο διαμέρισμα το οποίο νοικιάζει η υπόλοιπη ομάδα του με τις Αρχές να του το αρνούνται κατηγορηματικά.
Οι δύσκολες στιγμές στην Αυστραλία συνεχίζονται για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά από την 9ώρη παραμονή του στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, διαμένει σε ξενοδοχείο στο προάστιο Κάρλτον, με τα σέρβικα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για άσχημες συνθήκες, ενώ τονίζουν ότι δεν του έχουν επιστραφεί ακόμα τα προσωπικά του αντικείμενα.


Ο Σέρβος αιτήθηκε από τις Αρχές άδεια για να μεταφερθεί στο διαμέρισμα το οποίο νοικιάζει με την υπόλοιπη ομάδα κάτι το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό. Αυτό σημαίνει ότι ο Νο1 του κόσμου θα παραμείνει-τουλάχιστον-μέχρι την Δευτέρα (10/1) στο Park Hotel του Κάρλτον, αν και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να γίνει την Τρίτη (11/1).

Το τοπίο παραμένει “θολό” όσον αφορά τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο 1ο Grand Slam της σεζόν, ενώ η υπόθεση αυτή φαίνεται να ανοίγει και άλλες περιπτώσεις παικτών που πήραν εξαιρέσεις και βρίσκονται ήδη στην Αυστραλία. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0