Sports Βusiness

Premier League: Ετοιμάζεται να «κόψει» τις στοιχηματικές εταιρίες από τις φανέλες των ομάδων

Premier League: Ετοιμάζεται να «κόψει» τις στοιχηματικές εταιρίες από τις φανέλες των ομάδων

Οι ομάδες της Premier League φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν εθελοντική απαγόρευση εμφάνισης των στοιχηματικών χορηγών στις φανέλες, σύμφωνα με τους Times.

Τέλος στις εταιρίες στοιχημάτων στις φανέλες βάζει η Premier League, σύμφωνα με τους Times. Οι σύλλογοι της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου συζητούν το συγκεκριμένο μέτρο και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Για την επικύρωσή του θα χρειαστούν θετικές ψήφοι από 14 εκ των 20 ομάδων του πρωταθλήματος, ενώ φαίνεται πως θα αφορά μόνο το μπροστινό μέρος των εμφανίσεων και όχι τις χορηγίες στα μανίκια. Παράλληλα, αναφέρεται πως θα δοθεί περίοδος προσαρμογής τριών ετών, έτσι ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά οι σύλλογοι που έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με στοιχηματικές εταιρίες.

Φυσικά, η απαγόρευση αυτή θα έχει σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο στις ομάδες, με τους Times να κάνουν λόγο πιθανή μείωση των εσόδων κατά 6 έως και 12 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Αυτή τη στιγμή καμία από τι Big 6 της Premier League δεν έχει στοιχηματικό χορηγό στην φανέλα της, σε αντίθεση όμως με επτά από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0