Sports Βusiness

Ο Τζέιμς Χάρντεν κυκλοφορεί το δικό του κρασί

Ο Τζέιμς Χάρντεν κυκλοφορεί το δικό του κρασί

Νέο επαγγελματικό εγχείρημα για τον διάσημο NBAερ.

Το δικό του κρασί, το οποίο θα φέρει το όνομά του, ετοιμάζεται να κυκλοφορεί ο Τζέιμς Χάρντερ, αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου του 2022.

Ο διάσημος NBAερ ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Accolade Wines και μπαίνει δυναμικά στο χώρο της οινοποιίας. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει τα κεντρικά της στην Αυστραλία, αλλά δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο, παραδίδοντας περισσότερα 276 εκατομμύρια λίτρα κρασιού σε 130 χώρες κάθε χρόνο και αξιοποιώντας περισσότερους από 1.400 υπαλλήλους!

«Η είσοδός μου στην οινοποιία είναι πολύ μεγαλύτερη από το να αποκτήσω απλά τη δική μου ετικέτα. Πάντα έβλεπα τη βιομηχανία του κρασιού ως ένα περιχαρακωμένο περιβάλλον. Μέσω της συνεργασίας μου με την Accolade και της κυκλοφορίας του J-HARDEN, στόχος μου είναι να φτιάξω ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που να μπορεί να απολαύσει το ευρύ κοινό σε λογική τιμή», ανέφερε ενδεικτικά για το νέο αυτό εγχείρημα ο «Μούσιας».

6Frkg1U8.jpg

Για του λόγου το αληθές, το κάθε μπουκάλι θα έχει τιμή 16.99 δολάρια, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ετικέτα του κρασιού που απεικονίζει ένα πολύχωμο πρόσωπο με γενιάδα, το οποίο παραπέμπει φυσικά στον ίδιο τον Χάρντεν.

Με τη σειρά του ο Ερνίκε Μόργκαν, γενικός διευθυντής της Accolade στις ΗΠΑ, σημείωσε: «Μοιραζόμαστε το πάθος του Τζέιμς να κάνει τη βιομηχανία του κρασιού πιο προσιτή στις μάζες. Ο Τζέιμς φέρνει θετική ενέργεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της ίδιας ομάδας».

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0