Sports Βusiness

Νέα εμπορική ονομασία για τη La Liga μετά από έξι χρόνια!

Νέα εμπορική ονομασία για τη La Liga μετά από έξι χρόνια!
Η La Liga αλλάζει εμπορική ονομασία από τη σεζόν 2023/24, μετά το τέλος της χορηγικής της συμφωνίας με την Banco Santander.
Η ονομασία της La Liga αλλάζει από τη σεζόν 2023/24, μιας και ο υπάρχον χορηγός, Banco Santander, ανακοίνωσε πως δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του, για ανανέωση της συμφωνίας του για έναν ακόμη χρόνο.

Κάπως έτσι, τα ετήσια έσοδα ύψους 20 εκατ. ευρώ καλούνται -τουλάχιστον- να αναπληρωθούν. Πρόκειται για το ποσό μέσω του οποίου εξασφάλιζε την ονομασία της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, αλλά και την θέση της ως η πιο πολυδιαφημισμένη εταιρεία στους αγώνες τους.

Όπως τονίζεται, η αποχώρηση της Banco Santander μετά από έξι χρόνια, έχει να κάνει με την πρόθεση των δύο πλευρών να βρουν νέους τρόπους συνεργασίας.

Από την πλευρά της La Liga, ο πρόεδρός της, Χαβιέρ Τέμπας, τόνισε πως βασικός στόχος είναι η ανακοίνωση του νέο χορηγού εντός του Αυγούστου. Μάλιστα, οι ιθύνοντες επιθυμούν το νέο συμβόλαιο να είναι πενταετές ώστε να αυξηθούν και τα ετήσια έσοδα.

«Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη La Liga όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας σε μελλοντικά project, ώστε να κερδίσουν και οι δύο πλευρές, είναι βέβαιη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0