Sports Βusiness

Serie A: Σκέφτεται την δημιουργία δικής της πλατφόρμας ΟΤΤ για προβολή highlights

Serie A: Σκέφτεται την δημιουργία δικής της πλατφόρμας ΟΤΤ για προβολή highlights

Η Serie A εκσυγχρονίζεται και εξετάζει την δημιουργία μιας δικής της πλατφόρμας OTT, στην οποία θα προβάλει τα καλύτερα στιγμιότυπα από αγώνες του πρωταθλήματος.

Σε μια πρωτότυπη κίνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει η Serie A. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει «πέσει στο τραπέζι» η ιδέα μιας πλατφόρμας OTT (over-the-top), δηλαδή μιας υπηρεσίας που παρέχεται άμεσα στο κοινό μέσω του διαδικτύου, ενώ είναι πολύ κοντά η υλοποίησής της.

Μέσω αυτής θα προβάλει στο κοινό του ιταλικού ποδοσφαίρου τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων του πρωταθλήματος, παράλληλα με άλλο περιεχόμενο. Μάλιστα, η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη και για smart TVs.

Ήδη η Serie A προχωράει την συγκεκριμένη ιδέα και βρίσκεται σε επαφή με την εταιρία AdPlay Media Holding για την ανάπτυξη της πλατφόρμας, με την έναρξή της να προβλέπεται ακόμα και για την έναρξη της σεζόν στην Ιταλία.

Τα έσοδα για την Serie A, τα οποία θα έρχονται κυρίως από διαφημίσεις, δεν θα είναι λίγα, καθώς προβλέπεται να κυμανθούν στα 12 εκατομμύρια ευρώ (με κόστος 3-6 εκατ. ευρώ). Τον προηγούμενο μήνα, αναφερόταν πως η Serie A σκέφτεται και την δημιουργία ραδιοφωνικού καναλιού, δείχνοντας πως το ιταλικό πρωτάθλημα θέλει να εξελιχθεί και να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα της αγοράς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0