Sports Βusiness

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ιστορική συμφωνία με νέο χορηγό που γεμίζει τις «τσέπες» της!

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ιστορική συμφωνία με νέο χορηγό που γεμίζει τις «τσέπες» της!

Σε μια τεράστια οικονομική κίνηση προχώρησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θα ξεκινήσει την συνεργασία της με την πλατφόρμα διαδικτυακών συναλλαγών WhaleFin, σε μια συμφωνία που υπόσχεται… να γεμίσει τα ταμεία της.

Νέος χορηγός για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος έρχεται με… δώρα. Η συνεργασία του ισπανικού συλλόγου με την Plus500 λήγει το καλοκαίρι, οι «ροχιμπλάνκος» όμως έχουν ήδη βρει αντικαταστάτη. 

Η WhaleFin θα γίνει ο νέος βασικός χορηγός της ομάδας, μετά από συμφωνία διάρκειας πέντε ετών. Μάλιστα, το λογότυπό της, μια μπλε και πράσινη φάλαινα, θα κοσμεί την φανέλα της Ατλέτικο από την επόμενη σεζόν.

Η οικονομική αυτή κίνηση, όμως, δεν αποτελεί μια απλή αντικατάσταση χορηγών αλλά μια τεράστια αναβάθμιση για τον σύλλογο της Μαδρίτης. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια, ή αλλιώς 40 εκατομμύρια ανά έτος. Κατ’ αναλογία, ο προηγούμενος χορηγός, η Plus500, έδινε στην ομάδα λιγότερα από τα μισά του ποσού αυτού!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπαίνει σε μια νέα εποχή, με τα οικονομικά δεδομένα της καινούριας χορηγίας να φέρνουν αισιοδοξία για το μέλλον.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0