Sports Βusiness

Ουόριορς: Συμφωνία με Rakuten Sports για την προώθηση της ομάδας στην Ανατολική Ασία

Ουόριορς: Συμφωνία με Rakuten Sports για την προώθηση της ομάδας στην Ανατολική Ασία

Σε μια στρατηγική συμφωνία προχώρησαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με την Rakuten Sports, με στόχο εμπορικά ανοίγματα στην Ανατολική Ασία.

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και Rakuten Sports συνεργάζονται και επίσημα. Η Rakuten Sports  αποτελεί κλάδο παροχής υπηρεσιών του χορηγού της φανέλας της ομάδας, Rakuten,  με στόχο την επίτευξη συμφωνιών με ομάδες, αθλητές και brands.

Υπό την εν λόγω συμφωνία, η Rakuten Sports θα αποτελεί τον αποκλειστικό συνεργάτη του franchise στην Ιαπωνία, την Ταϊβάν και την Σιγκαπούρη. Μέσω της συνεργασίας τους, η ομάδα του NBA στοχεύει στην προώθησή της στην Ανατολική Ασία, αλλά και στην είσοδό της στον αγορά των χωρών αυτών.

Μάλιστα, οι Ουόριορς θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία το φθινόπωρο για το NBA Japan Games για δύο αγώνες προετοιμασίας με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της ομάδας σχολίασε για την συμφωνία: «Με αυτήν την συνεργασία με την Rakuten Sports, είμαστε ενθουσιασμένοι να βρίσκουμε εταιρίες στην ασιατική αγορά που μοιράζονται τις αξίες μας, όσο και την θέλησή μας να μεγαλώσουμε ως brand και να έχουμε μια θετική επιρροή στην παγκόσμια κοινότητα.

»Ξέρουμε πως λιγότεροι από το 1 % των οπαδών του NBA παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά ένα παιχνίδι, αλλά υπάρχει ξεκάθαρη παγκόσμια όρεξη και βάση θεατών για του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Για εμάς, η αλληλεπίδραση και η επαφή με τους οπαδούς αυτούς είναι καταλυτική».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0