Sports Βusiness

Δεν λέει να... ησυχάσει η Τσέλσι - Στον «πάγο» η χορηγία της Hyundai!

Οι κυρώσεις της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου προς τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς συνεχίζουν να φέρνουν σημαντικές αλλαγές προς την Τσέλσι, με την τελευταία από αυτές να είναι η αναβολή της χορηγίας της Hyundai προς τον σύλλογο!
Τα τεκταινόμενα γύρω από την Τσέλσι έχουν δρομολογήσει μία σειρά από εξελίξεις -κυρίως αρνητικές- γύρω από τον σύλλογο. Μετά την ανακοίνωση της Premier League για το «τέλος» του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την προεδρία των Λονδρέζων, ήρθε η διακοπή της χορηγίας με τη Hyundai, για να «σφίξει» κι άλλο τον οικονομικό κλοιό.

Ο «κολοσσός» από τη Νότια Κορέα υπήρξε στο πλάι των «μπλε» από το 2018, τους προσφέρει περίπου 46 εκατ. ευρώ ετησίως και σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτησή της, παρά τους στενούς της δεσμούς με το ποδόσφαιρο και την περηφάνια της για τους παίκτες, αλλά και τους οπαδούς του συλλόγου, υπό τις παρούσες συνθήκες αποφάσισε να διακόψει τις δραστηριότητές της με τον σύλλογο, μέχρι νεωτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Hyundai έχει γίνει ένας από τους ισχυρότερους συνεργάτες στο ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια και η εταιρεία υποστηρίζει το άθλημα με κάθε μέσο.

Μέσω της συνεργασίας μας με την Τσέλσι, είμαστε περήφανοι υποστηρικτές των παικτών και των φιλάθλων του συλλόγου, ωστόσο, υπό τις παρούσες συνθήκες, λάβαμε την απόφαση να αναστείλουμε τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας με το Club μέχρι νεωτέρας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων