Sports Βusiness

Τέλος σε δύο συνεργασίες εκατομμυρίων για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι! – Κατηγορίες για απάτη της εταιρίας Ownix!

Τέλος σε δύο συνεργασίες εκατομμυρίων για Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι! – Κατηγορίες για απάτη της εταιρίας Ownix!

Σε χωριστούς δρόμους θα συνεχίσουν οι Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι με τις Ownix και 3Key αντίστοιχα, για βαριές κατηγορίες απάτης από τη μία και έλλειψη δραστηριότητας στο διαδίκτυο από την άλλη.

Σχετικά Άρθρα

Τίτλοι τέλους μπήκαν σε δύο χορηγικές συνεργασίες των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο κορυφαίοι ευρωπαϊκοί τερμάτισαν συμφωνίες με εταιρίες blockchain, με τις αιτίες να μην συνδέονται μεταξύ τους.

Αρχικά οι Καταλανοί διέκοψαν τη συμφωνία τους με την Ownix μετά τη σύλληψη ενός επιχειρηματία για απάτη που σχετίζεται με την εταιρεία. Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια για μια συμφωνία στις 5 Νοεμβρίου, προκειμένου να κυκλοφορήσουν NFTs (Non-fungible tokens) που σχετίζονται με την ιστορία του συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ο Moshe Hogeg φέρεται να είναι ένας από τους οκτώ υπόπτους που συνελήφθησαν ως ύποπτοι για απάτη που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα συνολικού ύψους τουλάχιστον 65 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο επιχειρηματίας κατηγορήθηκε επίσης για παραπλάνηση επενδυτών, κλοπή, ξέπλυμα χρήματος και σεξουαλική επίθεση, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

0d6751ead4660dbcc406cf9ed58e2db5_XL.jpg

Από την άλλη οι «πολίτες» έβαλαν τέλος επίσης στη συνεργασία της με την 3Key, έπειτα από κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα! Αν και δεν είναι εμφανής καμία παράνομη δραστηριότητα σε αυτήν την περίπτωση, η Σίτι άρχισε να «παγώνει» μετά από αναφορές ότι η εταιρία δεν είναι πολύ κινητική στον κόσμο του διαδικτύου – μάλιστα δύο ιστότοποι  βγήκαν εκτός σύνδεσης.

Ο σύλλογος ανέστειλε τη συνεργασία μέχρι νεωτέρας, ενώ οι δυο τους είχαν αναφέρει πως θα λανσάρουν προϊόντα στο εξωτερικό, ξεκινώντας από τη Γερμανία και τη Νότια Κορέα.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0