Sports Βusiness

Μίλαν: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τα καινοτόμα ξενοδοχεία, SIRO!

Μίλαν: Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τα καινοτόμα ξενοδοχεία, SIRO!

Η Μίλαν ανακοίνωσε πως η αλυσίδα ξενοδοχείων, SIRO, εντάσσεται στο ρόστερ συνεργατών της!

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Μίλαν έφερε στο «φως» της δημοσιότητας τη σύναψη πολυετούς συνεργασίας με τα ξενοδοχεία SIRO, που ανήκουν στην Kerzner International.

Ο Kerzner, ιδιοκτήτης του εμβληματικού Atlantis Resort & Residences και των υπερπολυτελών One & Only Resorts παγκοσμίως, παρουσίασε την σειρά ξενοδοχείων SIRO με στόχο να εξυπηρετήσει τόσο κορυφαίους, όσο και ανερχόμενους αθλητές, αφού συνδυάζει τη φιλοξενία, με τη φυσική κατάσταση και ευεξία.

Όπως τόνισε από την πλευρά της η Μίλαν, η συνεργασία των δύο πλευρών αντιπροσωπεύει την ένωση δύο ηγετών στον χώρο δραστηριοποίησής τους, με καινοτόμες ιδέες και κορυφαίες επιδόσεις.

Ο Κάσπερ Στίλβιγκ, Chief Revenue Officer της Μίλαν, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που ξεκινήσαμε αυτή τη νέα συνεργασία με τη SIRO και ξεκινήσαμε μαζί αυτό το συναρπαστικό ταξίδι. Ως καινοτόμος σύλλογος, θέλουμε να συνεχίσουμε να θέτουμε υψηλά πρότυπα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, κάτι που γνωρίζουμε ότι η SIRO και η Kerzner International πετυχαίνουν στον αντίστοιχο τομέα τους προς όφελος της κοινότητας και των φιλοξενούμενων τους».

Από την πλευρά της SIRO, ο Philippe Zuber, Διευθύνων Σύμβουλος της Kerzner International ανέφερε: «Στη SIRO, θέλουμε να συνεργαστούμε με παγκόσμιους ηγέτες, είτε στην επενδυτική κοινότητα είτε στον αθλητισμό και η Μίλαν πληροί τις προϋποθέσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0