Sports Βusiness

Το NBA ανοίγει 6 καινούργια καταστήματα στη Βραζιλία

Το NBA ανοίγει 6 καινούργια καταστήματα στη Βραζιλία
Το NBA εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη βραζιλιάνικη αγορά. 
Έξι ολοκαίνουργια NBA Stores αναμένεται να ανοίξουν τον Ιανουάριο του 2022 στη Βραζιλία, με τον συνολικό αριθμό στη χώρα να φτάνει πλέον στα 18. 

Κάπως έτσι η χώρα θα γίνει η τρίτη μεγαλύτερη αγορά με φυσική παρουσία έξω από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, οι προβλέψεις θέλουν περισσότερους από 2 εκατομμύρια ανθρώπους να επισκέπτονται τα εν λόγω καταστήματα στην Βραζιλία την προσεχή χρονιά. 

Η επέκταση του λιανικού εμπορίου στη Βραζιλία έρχεται καθώς το NBA εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει σε ομάδες να αρχίσουν να υποβάλλουν προσφορές για τα παγκόσμια δικαιώματα μάρκετινγκ ανά χώρα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με μεγάλες βάσεις οπαδών όπως η Βραζιλία, η Ιαπωνία, η Κίνα και το Μεξικό.

Η εν λόγω επέκταση έχει φυσικά μελετηθεί πολύ προσεκτικά. Ενδεικτό είναι το γεγονός ότι ο μέσος όρος θέασης αγώνων στη Βραζιλία μέσω του NBA League Pass αυξήθηκε πέρσι κατά 19%, ενώ ο υπεύθυνος του NBA στη χώρα πρόσφατα δήλωσε ότι περίπου 44 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν περιεχόμενο σχετικό με τη Λίγκα. 

Βασιλική Καραμούζα

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0