Πρόσωπα

Πάολο Ντιμπάλα : Όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα κακό βράδυ...

Πάολο Ντιμπάλα : Όλοι έχουν δικαίωμα σε ένα κακό βράδυ...

Η Ρόμα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Σάλτσμπουργκ και πραγματοποίησε μια απογοητευτική εμφάνιση στην Red Bull Arena. Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκονταν σε κακό... φεγγάρι με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 1-0 από την γηπεδούχο ομάδα. Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στη ρεβάνς στην Ρώμη (23/2) καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί για τις δύο ομάδες.

Ενδεικτικό της χθεσινής (16/2) προβληματικής απόδοσης των «τζιαλορόσι»  ήταν το γεγονός ότι ο Πάολο Ντιμπάλα, ο παίκτης τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει χρίσει ηγέτη, αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Τσελίκ ύστερα από ένα κακό ημίχρονο. Το πρώτο ματς της Ρόμα για το 2023 στην Ευρώπη, δεν ήταν το ιδανικό για τον Αργεντίνο επιθετικό καθώς δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία και δεν επιχείρησε κανένα σουτ προς την αντίπαλη εστία. Εκτός αυτών, έχασε 11 φορές την μπάλα και οι εύστοχες πάσες του περιορίστηκαν συμπτωματικά επίσης στις ...11.

Η εμφάνιση του 29χρονου σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες και σε όσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του. Έχει συμπληρώσει τα 22 παιχνίδια με την φανέλα της Ρόμα και ήδη μετράει 11 γκολ και επτά ασίστ. Σε επίπεδο πρωταθλήματος στις 16 συμμετοχές του με τους Ρωμαίους σκοράρει με ποσοστό 50%. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας κόντρα σε Ελσίνκι και Μπέτις για το Europa League, ήταν κομβικός και είχε καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα σε αμφότερες περιπτώσεις.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόμα έδειξε τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Πάολο Ντιμπάλα και τον θεώρησε απαραίτητο για την ανασυγκρότηση της ομάδας. Είναι ο τέταρτος προπονητής που έχει χρησιμοποιήσει τον Αργεντίνο επιθετικό τόσο πολύ (1535 λεπτά) μετά τον Αλέγκρι και τον Σάρι και δικαιωματικά, καθώς αναμφισβήτητα είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που όπως όλοι, είχε δικαίωμα σε ένα κακό απόγευμα.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0