Πρόσωπα

Bundesliga: Πρώτο ιταλικό... κανόνι ο Γκρίφο της Φράιμπουργκ, «εκθρόνισε» τον Λούκα Τόνι! (video)

Bundesliga: Πρώτο ιταλικό... κανόνι ο Γκρίφο της Φράιμπουργκ, «εκθρόνισε» τον Λούκα Τόνι! (video)
Ο Βιντσέντζο Γκρίφο διαμόρφωσε το 2-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης της Φράιμπουργκ με τη Βέρντερ Βρέμης (22/10) κι έγραψε ιστορία στην Bundesliga!
Από «εκτελεστής» έγινε... δημιουργός, κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης και κάπως έτσι, ο επιθετικός της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο, «έγραψε» ιστορία στην Bundesliga.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, «άνοιξε» το σκορ στο 56', στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga, με τον Ιταλό φορ να δίνει την ασίστ στον Κούμπλερ. Στο 80' άλλαξε ρόλο και μετουσίωσε σε γκολ, το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Ωστόσο, δεν ήταν απλώς ένα γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του, αλλά ένα ιστορικό επίτευγμα για τον ίδιο.


Ήταν το τέρμα Νο.39 στo γερμανικό πρωτάθλημα για τον ίδιο και κάπως έτσι, ξεπέρασε τα 38 του Λούκα Τόνι κι έγινε ο πρώτος Ιταλός σκόρερ στην ιστορία της Bundesliga!

Με δεδομένο πως σε 11 αγωνιστικές, έχει βρει 4 φορές δίχτυα και η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη, θα έχει την ευκαιρία του να θέσει ακόμα πιο γερές βάσεις στο εν λόγω ρεκόρ, ώστε να μην «κινδυνεύσει» σύντομα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0