Πρόσωπα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο για 3ο σερί ματς πρωταθλήματος, μετά από 17 χρόνια! (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο για 3ο σερί ματς πρωταθλήματος, μετά από 17 χρόνια! (video)

Αρχική ενδεκάδα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τρίτο συνεχόμενο ματς; Ο Έρικ Τεν Χαγκ ανάγκασε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να «επιστρέψει» στο 2005!

Η ανακοίνωση της ενδεκάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λέστερ (01/09, 22:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φετινής Premier League, έγινε ο Νο.1 λόγος συζήτησης στα social media. Όχι, γιατί κρίνεται κάποιος τίτλος, αλλά γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται για τρίτο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος στον πάγκο, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού!

Ναι, τα χρόνια έχουν περάσει, οι σχέσεις του με τον σύλλογο είναι τεταμένες και το μέλλον του αβέβαιο. Ο Έρικ Τεν Χαγκ, όμως, έχει ξεκαθαρίσει σε κάθε τόνο πως υπολογίζει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την επόμενη ημέρα των «κόκκινων διαβόλων». Παρόλα αυτά, αποφάσισε να ακολουθήσει το… μοτίβο, «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!»

Κάπως έτσι, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί των Λίβερπουλ και Σαουθάμπτον, ο Ολλανδός τεχνικός παρέταξε την ίδια ενδεκάδα κόντρα στις «αλεπούδες», αφήνοντας εκτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που φέτος έχει περιοριστεί σε μόλις 153 λεπτά συμμετοχής, μετά από τέσσερα ματς!

Για να εντοπίσει κανείς κάτι ανάλογο, δηλαδή από πότε ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκινήσει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, χρειάστηκε να ξεσκονιστούν τα βιβλία της ιστορίας!

Δεν συνέβη ούτε την περασμένη σεζόν, στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ, ούτε στην θητεία του στη Γιουβέντους, ούτε σε αυτήν στη Ρεάλ Μαδρίτης! Έγινε τον Δεκέμβριο του 2005, πριν από 17 χρόνια περίπου, λίγο αφότου είχε κλείσει τα 20 του χρόνια!

Τότε, είχε μείνει εκτός στις αναμετρήσεις με την Έβερτον (11/12), τη Γουίγκαν (14/12) και την Άστον Βίλα (17/12). Μάλιστα, δεν είχε ξεκινήσει ούτε και σε αυτήν που είχε προηγηθεί, κόντρα στην Πόρτσμουθ (03/12), φτάνοντας στις τέσσερις!



Ένα αρνητικό ρεκόρ που σίγουρα δεν θα ήθελε να ισοφαρίσει στην 6η αγωνιστική της Premier League, κόντρα στην Άρσεναλ (04/09, 18:30). Αν και εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ως προς το μέλλον του…

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0