Πρόσωπα

Το «κακό» πρόσωπο του Σέρχιο Ράμος έκανε την εμφάνισή του και στην Γαλλία!

Το «κακό» πρόσωπο του Σέρχιο Ράμος έκανε την εμφάνισή του και στην Γαλλία!

Πέρασαν 22 μήνες από την τελευταία φορά που ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε σε κάποιο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης. Έκτοτε, η μεταγραφολογία, το ταξίδι του στο Παρίσι και οι διαρκείς τραυματισμοί τον «ηρέμησαν». Όλα αυτά, έως ότου έδωσε το τρίτο του παιχνίδι επί γαλλικού εδάφους με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ήταν 27 Φεβρουαρίου 2020 όταν η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Σίτι στα πλαίσια του Champions League και έβλεπε τον Σέρχιο Ράμος να αποβάλλεται από το παιχνίδι, για 26η φορά στην καριέρα του.

Έκτοτε μεσολάβησαν 22 μήνες και ο Ισπανός… ηρέμησε. Η μεταγραφολογία του καλοκαιριού, οι πολλές αποβολές, το ταξίδι του στο Παρίσι και η επισημοποίηση της μετακίνησής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, έκαναν τον τέως αρχηγό των Μαδριλένων να… ηρεμήσει.

Δεν αντίκρισε ποτέ ξανά κόκκινη κάρτα, ενώ οι αναρίθμητοι τραυματισμοί που έκαναν την εμφάνισή τους στην Γαλλία, άφησαν τον Ράμος για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Μέχρι… πρότινος, είχε αγωνιστεί σε μόλις δύο αναμετρήσεις της νέας του ομάδας. Δεν είχε προσαρμοστεί στο περιβάλλον, δυσκολεύτηκε να εναρμονιστεί στην Γαλλία και «παραξένεψε» ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν συμφώνησε να αποτελέσει συμπαίκτη του Λιονέλ Μέσι.

Εν τέλει, αποβλήθηκε και στο πλάι του Αργεντινού. Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κόντρα στην Λοριάν, αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 81’ και 300 δευτερόλεπτα αργότερα, είδε την… κάρτα να αλλάζει χρώμα. Το κόκκινο έκανε και πάλι την εμφάνισή του και η 27η αποβολή στην καριέρα του είναι πλέον γεγονός.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες αποβολές από το 2000 και έπειτα, με τον Ντάβιντς να βρίσκεται στην 2η θέση με 25, ενώ το απόλυτο ρεκόρ κατέχει ο Τζεράρντο Μπεντόγια με 46!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0