Μουντιάλ 2022

«Ακραίος» ο Drake: Ένα εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή!

«Ακραίος» ο Drake: Ένα εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή!
Λίγες ώρες και κάτι απομένουν για την έναρξη του τελικού παγκοσμίου κυπέλλου ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή και ο Drake φρόντισε να κάνει ξεκάθαρη την προτίμησή του αναφορικά με τον νικητή, ποντάροντας ένα... αστρονομικό ποσό!
 
Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, τόσο για τον Λιονέλ Μέσι όσο και για τον Κίλιαν Εμπαπέ, οι οποίοι κοντράρονται στο Κατάρ, με φόντο την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η Γαλλία συναντά την Αργεντινή, με τους «τρικολόρ» να θέλουν να γίνουν η πρώτη χώρα στον 21ο αιώνα που θα κατακτήσει δις, σε δυο διαδοχικές διοργανώσεις, το Μουντιάλ, ενώ ο Αργεντίνος «σταρ» της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να «σπάσει» την... κατάρα και να κατακτήσει τον τίτλο του MVP, του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συνδυάζοντας αυτή την ατομική του επιτυχία με το πρώτο Μουντιάλ της Αργεντινής στη νέα χιλιετία. 
Ο Drake, ένας από τους πιο δημοφιλείς ανθρώπους στο παγκόσμιο στερέωμα, φρόντισε ήδη να δείξει την προτίμησή του. Πιστεύει πως η ώρα για τον Λιονέλ Μέσι έχει έρθει και δεν δίστασε να αναδείξει αυτή του την προτίμηση, ποντάροντας σε ένα αστρονομικό ποσό...
Ο λόγος για 1 εκατομμύριο, το οποίο αναμένεται να κάνει τριπλάσιο σε περίπτωση που η «αλμπισελέστε» φτάσει στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Θα καταφέρει ο Μέσι να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην καριέρα του και να κάνει τον Drake ακόμα πιο πλούσιο; Η απάντηση σε μερικές ώρες από τώρα!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης