Μουντιάλ 2022

«Ενοχλημένος ο Μπενζεμά, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Κατάρ!»

«Ενοχλημένος ο Μπενζεμά, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Κατάρ!»

Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στο Κατάρ, για να ενισχύσει την εθνική ομάδα της Γαλλίας, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή (18/12, 17:00).

Νέο «επεισόδιο» στο... σίριαλ της επιστροφής του Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Αργεντινή (18/12, 17:00).

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται από το ισπανικό Μέσο, Relevo, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως δεν σκέφτεται την επιστροφή του στο Κατάρ, ώστε να ενισχύσει τους «μπλε».

Ο λόγος φέρεται να είναι η «ψυχρή» στάση του Ντιντιέ Ντεσάν και της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ως προς το ενδεχόμενο επιστροφής του.

«Προσέχω 24 παίκτες που έχω εδώ. Δεν με νοιάζει για εκείνους που δεν είναι όπως οι Κιμπεμπέ και Πογκμπά. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πράγματα που δεν αφορούν την καθημερινότητά μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη διαθεσιμότητα του Μπενζεμά και καθώς φαίνεται, το «σίριαλ» λαμβάνει τέλος από νωρίς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης