Μια Φώτο μια Ιστορία

Ειρωνεία; Αν το κάνει στο Άνφιλντ θα θυμίσει τον Εζίλ, στο Έμιρεϊτς είναι απλά ο… Έντεγκααρντ! (video)

Ειρωνεία; Αν το κάνει στο Άνφιλντ θα θυμίσει τον Εζίλ, στο Έμιρεϊτς είναι απλά ο… Έντεγκααρντ! (video)

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Premier League. Λέγεται απλώς… Μαρτίν Έντεγκααρντ και όχι Μεσούτ Εζίλ. Πολλές φορές, ένα όνομα απλώς κάνει τη διαφορά!

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Μπράιτον πανηγύρισε η Άρσεναλ πριν από μερικές ημέρες, η οποία επικράτησε με 2-0 των «γλάρων» στο Βόρειο Λονδίνο και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς με τη Λίβερπουλ.

Μπορεί ο Γκαμπριέλ Ζεσούς και ο Κάι Χάβερτς να διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, όμως η αλήθεια είναι πως η στιγμή του ματς ανήκει σε κάθε περίπτωση στον Μαρτίν Έντεγκααρντ.

Διότι ο αρχηγός των «κανονιέρηδων», στο 32ο λεπτό, πραγματοποίησε την… πάσα της σεζόν. Απίθανη μπαλιά, στην πλάτη της άμυνας, με το εξωτερικό, για να βρει τον Μπουκάγιο Σάκα, σε ένα γκολ που τελικώς δεν κατάφερε να σημειώσει ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι.

«Άρρωστη» πάσα του Νορβηγού, σκεφτείτε τι θα λέγαμε αν την πραγματοποιούσε ο Μεσούτ Εζίλ! Αν κάνει κάτι παρόμοιο στο Άνφιλντ, δεδομένα θα θυμηθούμε τον Γερμανό. Τώρα που συνέβη απλώς στο Έμιρεϊτς και στο Άρσεναλ – Μπράιτον, απλώς δεν λαμβάνει την αναγνώριση που πρέπει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0