Μια Φώτο μια Ιστορία

Formula 1, ΗΠΑ: Ο «Big Shaq» στο βάθρο του Όστιν, κάνοντας τον Χάμιλτον να μοιάζει με… νάνο! (video)

Formula 1, ΗΠΑ: Ο «Big Shaq» στο βάθρο του Όστιν, κάνοντας τον Χάμιλτον να μοιάζει με… νάνο! (video)

Όστιν, 2021: Ο γιγαντιαίος Σακίλ Ο’Νιλ παραδίδει τα βραβεία των νικήτων στο Grand Prix των ΗΠΑ και γίνεται viral με τον Χάμιλτον να μοιάζει με νάνο δίπλα του.

Ξεκινάει η δράση στην πίστα του Όστιν των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε μία από τις επικότερες και πιο viral στιγμές των τελευταίων χρόνων στη διοργάνωση.

Το 2021, ένας εκ των εκλεκτών καλεσμένων της Formula 1 στο Grand Prix των ΗΠΑ, ήταν ο αγαπητός και… θεόρατος Σακίλ Ο’Νιλ. Ο πρώην μπασκετομπολίστας του ΝΒΑ, πριν τον αγώνα είχε περιηγηθεί στα γκαράζ των ομάδων και είχε γνωρίσει τους οδηγούς ξεχωριστά.

Εκτός αυτού όμως, είχε την τιμή να είναι εκείνος που θα παρέδιδε τα τρόπαια σε όσους θα κατάφερναν να ανέβουν στο podium.

Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν ο πιλότος που είχε δει πρώτος την καρώ σημαία, με τους Χάμιλτον και Πέρεζ να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ολλανδίας, ο άλλοτε παίκτης που βλέπει τον κόσμο από τα δύο μέτρα και 16 εκατοστά, στάθηκε ανάμεσα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στον Βρετανό οδηγό της Μερσέντες, κάνοντάς τον να φαίνεται σαν… παιδί!

Τα social media -και ιδιαίτερα το twitter- δεν άφησαν την εικόνα αυτή να… πέσει κάτω και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά είχαν δημιουργηθεί άπειρα memes με χιλιάδες likes. Ο Σακίλ Ο’Νιλ ήταν αυτός που είχε κλέψει την παράσταση στο Όστιν, χωρίς μάλιστα να κάνει απολύτως τίποτα!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0