Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Κόμπι Μπράιαντ είπε να γράψει ιστορία και με το… στυλ του στον Λευκό Οίκο!

Ο Κόμπι Μπράιαντ είπε να γράψει ιστορία και με το… στυλ του στον Λευκό Οίκο!

Το 2002, πριν οι Λέικερς πανηγυρίσουν το τρίτο τους συνεχόμενο πρωτάθλημα, επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο για να δεχτούν τα συγχαρητήρια από τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την μέχρι τότε πορεία τους στο NBA. Αυτός που έκλεψε την παράσταση, όμως δεν ήταν άλλος από τον Κόμπι Μπράιαντ και τη… δερμάτινη καμπαρτίνα του.

Γράφει η Ευτυχία Οικονομίδου

Η μέρα που ο Κόμπι Μπράιαντ επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο μαζί με τους συμπαίκτες του από τους Λος Άντζελες Λέικερς θα μπορούσε εύκολα να ονομαστεί και ως η μέρα που η πολιτική συνάντησε το… στυλ.

Ο πραγματικός σταρ αυτής της συνάντησης δεν ήταν ούτε κάποιος από τους παίκτες των «λιμνανθρώπων», ούτε ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζωρτζ Μπους. Ήταν η… δερμάτινη καμπαρτίνα με την οποία επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του ο «Μπλακ Μάμπα».

4e5ccd415d0609b962a97c9766578cab.jpg

Έτσι κι αλλιώς ο Κόμπι ήξερε συνεχώς πώς να τραβάει τα βλέμματα πάνω του. Το έκανε ως επί το πλείστων με τον τρόπο παιχνιδιού του και την προσήλωσή του στην «πορτοκαλί θεά» και αποφάσισε να το κάνει φορώντας ένα από τα πιο εκκεντρικά και μέσα στις τάσεις κομμάτια. Κάτι που δε θα περίμενε να δει κανείς εύκολα στον Λευκό Οίκο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες επιλέγουν σπάνια και ασυνήθιστα ρούχα για τις εμφανίσεις τους κλέβοντας την παράσταση πολλές φορές και από τους αγώνες στο NBA.

Για τον άνθρωπο με τα 5 δαχτυλίδια και την ανεπανάληπτη αφοσίωση στο παιχνίδι δεν ήταν σύνηθες να… σπάει χαρακτήρα και να δείχνει κι άλλες πτυχές του, όπως αυτές που ασχολούνται με τη μόδα.

1452656-jan-2002-shaquille-oneal-and-kobe-bryant-ham-it-up-during_crop_exact.jpg

Έτσι ο Κόμπι μαζί με άλλους 12 συμπαίκτες του επισκέφθηκε τον Τζωρτζ Μπους σα να ήταν χαρακτήρας από το «Μάτριξ» για να δεχθούν όλοι τα συγχαρητήρια για τα πρωταθλήματα που κατέκτησαν το 2000 και το 2001, λίγους μήνες πριν πανηγυρίσουν και το τρίτο τους συνεχόμενο.

Μάλιστα χάρισαν στον πρόεδρο και μια φανέλα των Λέικερς με το όνομά του πάνω με τον Μπους να στέκεται στις μύτες των ποδιών του για να μπορέσει να βγει φωτογραφία με τον σταρ της «πόλης των αγγέλων».

d3524359d3d872cfa75d8121c4ead3de.jpg

«Μας κάνει, θα μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε ως σουτέρ», είπε αστειευόμενος ο Μπράιαντ για τον Μπους, ο οποίος με την σειρά του παρακίνησε τους 13 παίκτες που παραβρέθηκαν στην συνάντηση να γίνουν πρωταθλητές και εκτός παρκέ δίνοντας το παράδειγμα στα παιδιά που τους θαυμάζουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0